۲۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۰۳

متقی خبر داد:

معادن کوهبنان طی سال گذشته تلفات جانی نداشتند

معادن کوهبنان طی سال گذشته تلفات جانی نداشتند

کوهبنان - خبرگزاری مهر: فرماندار کوهبنان با اشاره به وجود ایمنی نسبی در معادن کوهبنان گفت: طی سال گذشته شاهد تلفات جانی در معادن این شهرستان نبودیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور متقی در بازدید از معدن زغال‌سنگ جنوبی بخش طغرالجرد اظهار داشت: وجود این معادن موجب شده تعدادی از جوانان جویای کار از استان‌ها و شهرستان‌های همجوار در طغرالجرد مشغول کار شوند.

وی بیان کرد: این عده باید بهترین لحظات عمر خود را در اعماق زمین با انجام کارهای سخت و طاقت‌فرسا سپری کنند و پاره‌ای از مواقع در اثر بروز حوادث معدنی دچار مصدومیت و معلولیت و یا پس از چند سال کار از لحاظ ریوی و تنفسی با مشکل مواجه شوند.

متقی بیان داشت: بسیاری از این کارگران به سن بازنشستگی نرسیده و یا از عمر کوتاهی برخوردار هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به این شرایط دشوار باید مسئولان شرکت زغال‌سنگ با مشارکت شهرداری‌ها نسبت به ایجاد پارک‌ها، مکان‌های شاد و مفرح اقدام کنند تا از این طریق بتوانند گوشه‌ای از مشکلات روحی و روانی کارگران و خانواده‌های آنها را برطرف کند.

متقی ابراز داشت: با توجه به سفرهای استانی ریاست جمهوری شاهد حل بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های مربوط به کارگران معادن هستیم، اما هنوز هم مسائل و مشکلاتی گریبانگیر آنهاست که توجه ویژه مسئولان را نیاز دارد.

وی گفت: با نظارت بیشتر دولت و بازرسان اداره کل شاهد ایمنی نسبی در معادن هستیم و این امر موجب شده در طول یک سال گذشته تلفات جانی در معادن نداشته باشیم.

فرماندار کوهبنان در عمق 540 متری زمین از نزدیک با مشکلات و معضلات کارگران قرار گرفت و در زمینه رفع تعدادی از آنها قول مساعد داد.

کد مطلب 1461295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha