۲۷ آبان ۱۳۹۰، ۲۰:۰۱

پیشنهاد دستمزد سالیانه 10 میلیون پوند برای جذب "دیدیه دروگبا"

پیشنهاد دستمزد سالیانه 10 میلیون پوند برای جذب "دیدیه دروگبا"

باشگاه "آنژی ماخاچ کالا" قصد دارد با ارائه پیشنهاد دستمزد سالیانه 10 میلیون پوند "دیدیه دروگبا"، مهاجم ساحل عاجی چلسی را به خدمت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نوشته روزنامه دیلی میل، باشگاه متمول روسی آنژی قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات زمستانی یک ستاره دیگر را به خدمت بگیرد.

با توجه به اینکه قرارداد دروگبای 33 ساله با چلسی تابستان آینده به پایان می رسد، او برای تمدید قراردادش با مسئولان باشگاه به توافق نرسیده است و انتظار می رود بزودی این باشگاه لندنی را ترک کند.

سران چلسی پیشنهاد تمدید قرارداد او را برای یکسال ارائه کرده‌اند اما دروگبا حداقل قراردادی دو ساله می خواهد.

میلان نیز علاقه خود را به جذب دروگبا اعلام کرده اما آنژی با پیشنهاد دستمزد سالیانه 10 میلیون پوند بدون شک قهرمان سری آ را در جذب این بازیکن پشت سر خواهد گذاشت.

"ساموئل اتوئو" کامرونی یکی از ستاره‌هایی بود که تابستان امسال اینتر را به مقصد آنژی ترک کرد. او برای هر فصل حضورش در این تیم رقم هنگفت 15.6 میلیون پوند دریافت می کند و هم اکنون پردرآمدترین بازیکن جهان محسوب می‌شود.

کد خبر 1462798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha