پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ دی ۱۳۹۰، ۱۲:۱۶

امدادگران هلال احمر جان یک کوهنورد را در برف و کولاک نجات دادند

امدادگران هلال احمر جان یک کوهنورد را در برف و کولاک نجات دادند

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بانه از نجات جان یک کوهنورد گرفتار در برف و کولاک توسط امدادگران این جمعیت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی خوشقدم گفت: تیم های تخصصی امداد کوهستان جمعیت هلال احمر شهرستان بانه، یک کوهنورد که در ارتفاعات کوه بابوس این شهرستان اسیر برف و کولاک شده بود را از مرگ نجات دادند.

وی افزود: روز جمعه پس از دربافت خبر گرفتاری فردی در برف و کولاک در ارتفاعات کوه بابوس، امدادگران جمعیت هلال احمر شهرستان بانه بلافاصله در قالب چند تیم تخصصی به محل اعزام شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر بانه ادامه داد: تیم های عملیاتی پس از رسیدن به محل بعد از گذشت چهار ساعت جستجو توانستند کوهنورد مورد نظر که به دلیل گم کردن راه اسیر برف و کولاک شده بود را پیدا کرده و به بیمارستان انتقال دهند.

خوشقدم اظهار داشت: خوشبختانه این عملیات بسیار موفقیت آمیز به پایان رسید و وضعیت عمومی کوهنورد نیز که به دلیل سرمای شدید و یخ زدگی توان حرکت نداشت مناسب گزارش شده است.

کد خبر 1510432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha