به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی استاندار هرمزگان دقایقی پیش به همراه تعدادی از مدیران استان هرمزگان با حضور در بخش فوق تخصصی داخلی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس از چهار مجروح حادثه شناور مسافری غرق شده درآبهای ساحلی بندرعباس عیادت کرد.
وی در این ملاقات که تعدادی از خانواده های مجروحان حادثه نیز حضور داشتند، گفت: به شما اطمینان می دهم با هر کس و هر مجموعه ای که به هر میزانی در این حادثه مقصر باشد برخورد خواهیم کرد.
عزیزی افزود: هم اکنون کمیته ای تشکیل شده که در حال بررسی علل این حادثه است و نتایج آن به زودی مشخص خواهد شد.
در این بازدید تعدادی از خانواده های مجروحان حادثه شناور مسافری که از مشهد به بندرعباس آمده اند حضور داشتند واز این افراد از استاندار تقاضا کردند تا هر چه زودتر اجساد نزدیکان آنها به مشهد منتقل شود.
مهدی نوفرستی ، محمد نظم آرا، حسن مرادیان و تاج اعظم بهادری که چهار مجروح حادثه شناور غرق شده در آبهای بندرعباس هستند در بخش فوق تخصص داخلی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس بستری هستند.


نظر شما