پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ بهمن ۱۳۹۰، ۲۰:۰۵

فعالان مغربی خواستار قطع تماسها با رژیم صهیونیستی شدند

فعالان مغربی خواستار قطع تماسها با رژیم صهیونیستی شدند

فعالان سیاسی در مغرب با ارسال نامه ای به نخست وزیر این کشور خواستار توقف تلاشها برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه القدس آنلاین، فعالان سیاسی مغربی از "عبدالاله بن کران" نخست وزیر مغرب خواستند که مانع  تلاشها برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شود.

در این نامه آمده است : شرکتهایی که در یهودی سازی قدس مشارکت دارند، فعالیت آنها در مغرب باید متوقف شود که یکی از این شرکتها، شرکت "الستوم" است.

در نامه فوق از دولت مغرب خواسته شده است: مانع پرواز هواپیماهای خطوط هوایی اسرائیل موسوم به "العال" در فضای مغرب و پهلوگیری کشتی های اسرائیلی موسوم به "زیم" در بنادر مغرب شود.

فعالان بیان کردند: این اقدامات همبستگی مغرب با موضوع فلسطین را نشان خواهند داد، چرا که شرکتهای چند ملیتی که با اشغالگران در ارتباط هستند جایی در مغرب ندارند.

شایان ذکر است منابع آماری در فلسطین اشغالی از افزایش واردات مغرب از رژیم اسرائیل در مقایسه با سال گذشته خبر داده بودند که  در نهایت 11 میلیون دلار درآمد برای صهیونیستها ایجاد کرده است.

کد خبر 1519277

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha