پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ بهمن ۱۳۹۰، ۸:۴۶

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به قزوین رفت

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به قزوین رفت

یاسوج - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد از این سمت در این استان خداحافظی کرد و به سمت معاون عمرانی استاندار قزوین منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، "منوچهر حبیبی" که خرداد ماه گذشته و در آخرین ماه حضور "قوام نوذری" استاندار سابق این استان به سمت معاون استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شده بود پس از هشت ماه از انتصابش اینک جایگزین "اکبر نیکزاد" معاون سابق عمرانی استانداری قزوین می شود که در  تیرماه گذشته استاندار کهگیلویه و بویراحمد شده بود.

درابتدای حضور "اکبر نیکزاد" در کهگیلویه و بویراحمد نیز بحث رفتن حبیبی به قزوین مطرح شده بود که در آن زمان با مخالفت بزرگان استان، این انتقال منتفی شد.

با این حال اینک و در حالی که استان پس از سفر چهارم هیئت دولت و بررسی مشکلات مصوبات برزمین مانده سفرهای گذشته دولت بیش از هرزمان دیگری نیازمند یک مدیر توانمند عمرانی است، حبیبی رخت سفر بست و به قزوین رفت.

گفته می شود مراسم معارفه معاون جدید عمرانی استانداری قزوین که در سابقه کاری خود مدیرکل راه و ترابری کهگیلویه و بویراحمد و فرمانداری گچساران را نیز در پرونده دارد، شنبه در شهر قزوین برگزار شد.

با این حال هنوز علت رفتن این مدیر بومی به استانی دیگر و موافقت مسئولان ارشد استانی با این تغییر مشخص نیست.

گفته می شود "کوروش امیدی پور" مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد جدیدترین گزینه برای جانشینی حبیبی است.

کد خبر 1519340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha