پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۱۳

احمدیان:

راههای دسترسی در پروژه گردشگری گاوازنگ مورد توجه قرار گیرد

راههای دسترسی در پروژه گردشگری گاوازنگ مورد توجه قرار گیرد

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان همیاری شهرداریهای استان زنجان گفت: در پروژه گازوازنگ باید بحث راههای دسترسی مورد توجه قرار گیرد و فاز به فاز تعریف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی احمدیان شامگاه شنبه در جلسه کار گروه امور زیر بنایی، افزود : با توجه به فصل سرما و برودت هوا، اجرای پروژه ها به کندی صورت می گیرد که در این راستا دستگاههای اجرایی باید بعد از افت هوا همکاری لازم را در اجرای پروژه را در دستور کار قرار دهند.

وی با اشاره به پروژه سینمای سه بعدی در غار کتله خور اظهار داشت: برای افتتاح این پروژه در داخل غار کتله خور 100 میلیون تومان هزینه شده و بازسازی سوئیتها، سرویس بهداشتی، تکمیل کمپینگها، سیستم تصفیه، 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 80 میلیون تومان هزینه شده است.

مدیر عامل شرکت همیاری شهرداریهای زنجان گفت: پروژه کمیپنگ توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری جانمایی می شود.

احمدیان پروژه منطقه گردشکری گازوانگ را مهمترین پروژه اعلام کرد و افزود: در اجرای این پروژه باید مشکل اساسی و مهم جابه جایی روستا مد نظر قرار گیرد و از 70 خانوار که در این منطقه ساکن هستند زودتر تعیین تکلیف شوند و به محل جدید منتقل شوند.

وی از پیشرفت خوب پروژه مجموعه شهرک باغ ایرانی در منطقه گازوازنگ خبر داد و یاد آور شد: یک میلیارد تومان تا به امروز برای خاکبرداری و سنگ برداری این پروژه هزینه شده است و در شش ماهه سال آینده زیرساختهای شهرک آماده می شود.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای زنجان افزود: قسمت تجاری این پروژه با سه بلوک به سرمایه گذار واگذار شده است.

احمدیان در ادامه انتقال آب شرب به پشت سد را سه کیلومتر یاد کرد و افزود: در این راستا باید امکانات فنی و لوله و خطوط انتقال و تجهیزات لازم مهیا شود.

وی گفت: هتل چهار ستاره در روبه روی باغ ایرانی با پنج هزار متر مربع زیر بناست و در 40 ماهه به بهره برداری می رسد.

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداریهای زنجان ادامه داد : طرح مسیر سلامت 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از این رو این ایستگاههای سلامت در شش ماه اول سال آینده(هفته دولت) به بهره برداری می رسد.

کد خبر 1525596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha