۱ اسفند ۱۳۹۰، ۹:۴۸

نمازی:

اختتامیه کنگره شعر آیینی در بجنورد برگزار می شود

اختتامیه کنگره شعر آیینی در بجنورد برگزار می شود

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی هنری حوزه هنری خراسان شمالی گفت: آیین اختتامیه نخستین کنگره شعر آیینی خراسان شمالی پنجم اسفندماه جاری در بجنورد برگزار می شود.

وحید نمازی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تا کنون 530 اثر از شاعران استان به دبیرخانه کنگره شعر آیینی رسیده است.

وی با بیان اینکه این تعداد آثار مربوط به 131 نفر از شاعران این استان است که 55 نفر آنان را آقایان و 76 نفر را خانم ها تشکیل می دهند گفت: از بین آثار ارسال شده به این جشنواره  12 اثر برای دریافت جوایز کنگره از سوی هیات داوران انتخاب خواهد شد.

معاون فرهنگی هنری حوزه هنری خراسان شمالی، حجت الاسلام نقویان، مصطفی محدثی، محمود اکرامی و کمال شفیعی را به عنوان میهمانان ویژه مراسم اختتامیه نخستین کنگره آیینی خراسان شمالی ذکر کرد.

وی گفت: داوری نخستین کنگره شعر آیینی استان را حجت الاسلام امین حمیدی، هادی اسماعیلی و اباصلت رضوانی برعهده دارند.

نمازی در ادامه اظهار داشت: هیئت داوران، در آیین اختتامیه این کنگره، 12 نفر را از بین شاعران شرکت کننده در این کنگره در دو بخش زیر 30 سال و بالای 30 سال و در قالب اشعار کلاسیک و معاصر انتخاب و معرفی خواهد کرد.

وی یاد آور شد: یک کارگاه آموزشی و تخصصی نیز در راستای تقویت استعدادهای جوان در حوزه شعر در حاشیه مراسم اختتامیه این کنگره با حضور استادان کشوری برگزار خواهد شد.
 

کد مطلب 1538566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha