به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد جمعه شب در مراسم شکرانه حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی که توسط جبهه متحد اصولگرایان استان هرمزگان در مسجد قدس بندرعباس برگزار می شد، نقش مردم ایران در رشد و پویایی انقلاب اسلامی را بی بدیل عنوان کرد و افزود: دشمنان به علت حمایت همیشگی مردم از انقلاب اسلامی هیچگاه نتوانسته اند با نقشه های شوم خود چهره انقلاب اسلامی را تخریب کنند.
وی ادامه داد: هویت انقلاب اسلامی ایران در حضور و مشارکت مردم معنا پیدا می کند و نظام جمهوری اسلامی ایران را می توان مردمی ترین نظام در دنیا دانست که در طول 33 سال گذشته حمایت مردم از آن افزایش یافته است.
معاون قوانین مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشارکت بسیار کم مردم غرب در انتخابات، عنوان کرد: مشارکت مردم در انتخابات در کشورهایی که خود را پیشتاز دموکراسی در دنیا می دانند خیلی کم به 30 درصد می رسد این در حالی است که مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره بالای 50 درصد بوده است.
ابوترابی گفت: مشارکت گسترده مردم در انتخابات در ادبیات سیاسی جهان به معنای پشتوانه عظیم مردمی نظام برگزار کننده انتخابات محسوب می شود و بر این اساس مردم ایران هم اکنون در اوج استقلال سیاسی قرار دارند.
به گفته وی اقتدار و استقلال سیاسی برآمده از اسلامیت و جمهوریت نظام جمهوری اسلامی ایران هم اکنون ناوهای هواپیمابر آمریکایی را در خلیج فارس به گل نشانده است.
نماینده مردم قزوین در مجلس هشتم در ادامه با اشاره به پیشرفتهای علمی استان هرمزگان نسبت به زمان قبل از انقلاب، تصریح کرد: در حال حاضر استان هرمزگان با داشتن بیش از 50 هزار دانشجو از تمامی کشورهای حاشیه خلیج فارس در زمینه مسائل علمی سبقت گرفته این در حالی است که آنها به پهلو گرفتن کشتیهای غربی و ورود کالاهای غربی به کشورهای خود افتخار می کنند.
ابوترابی با بیان اینکه ملت ایران درس مقاومت و آزادگی را به ملتهای منطقه آموخته، اظهار داشت: امروز سراسر ملت فلسطین شاهد تبلور اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است و پس از پیروزی نهایی ملت مصر، پیروزی ملت فلسطین نیز نزدیک خواهد بود.
وی حفظ وحدت شیعه و سنی را برای ملت ایران ضروری دانست و عنوان کرد: خوشبختانه امروز کشور ایران از بالاترین سطح امنیت در دنیا برخوردار است و در راستای حفظ این امنیت، حفظ اتحاد اقوام و مذاهب مختلف ضروری است.
نظر شما