۲۹ فروردین ۱۳۹۱، ۹:۵۰

دومین جشنواره بین المللی بازیهای رایانه ای برگزار می شود

دومین جشنواره بین المللی بازیهای رایانه ای برگزار می شود

دومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازیهای رایانه ای تهران تیرماه سال جاری در مصلای بزرگ امام خمینی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگارمهر، ترویج مبانی فرهنگی و هویت اسلامی ایرانی از طریق این صنعت با نگاه ویژه به کودکان و نوجوانان، شناخت و حمایت از ظرفیت و استعدادهای موجود این صنعت در کشور با رویکرد بومی‌سازی و تقویت تولیدات داخلی، ایجاد فضای رقابت علمی، فنی، فرهنگی و هنری میان دست اندرکاران فعال در صنعت بازیهای رایانه ای در جهت ارتقا و رشد کمی و کیفی این صنعت، ایجاد زمینه برای رشد و شکوفایی خلاقیتهای دانش آموزان در صنعت سرگرمی و بازی اهداف برگزاری این نمایشگاه و جشنواره است.

جشنواره بین المللی بازی‌های رایانه ای در دو بخش اصلی و جنبی و بخش آفرینش های دانش آموزی برگزار می شود که بخش اصلی جشنواره شامل مسابقه بازیهای بزرگ، مسابقه بازی‌های آنلاین، مسابقه بازیهای موبایل، مسابقه بازیهای کوچک، مسابقه طراحی کاراکتر و مسابقه بازی نامه نویسی است.
 
مسابقه طراحی بازی آنلاین و مسابقه ایده های قرآنی بخش جنبی این رویداد را شامل می شود و بخش آفرینشهای دانش آموزی نیز در برگیرنده مسابقه بازیهای رایانه ای، مسابقه طراحی کاراکتر و مسابقه ایده های نو است.
 
دبیرخانه دومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران مهلت ارسال آثار به این رویداد فرهنگی را 16 خرداد ماه 1391 اعلام کرده است و علاقه مندان برای حضور و ثبت نام در این جشنواره و آشنایی با ضوابط و مقررات هر یک از بخش‌های آن باید به نشانی اینترنتی info@irgf.ir مراجعه کنند.
کد خبر 1578652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha