پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۳۳

کبودی در گفتگو با مهر:

قیمت گوشت گوسفند در بازار کرمانشاه هزار تومان کاهش یافت

قیمت گوشت گوسفند در بازار کرمانشاه هزار تومان کاهش یافت

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: قیمت گوشت گوسفند در بازار کرمانشاه نسبت به چند روز گذشته هزار تومان کاهش داشته است.

حشمت الله کبودی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در راستای حمایت از واحداهای دامداری و کاهش قیمت ها 4 هزار تن کنجاله سویا، جو و ذرت وارد استان شده است.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود: این میزان از طریق پشتیبانی امور دام جذب استان شده و با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی و با نظارت بازرسی و نظارت بین دامداران توزیع می شود.
 
کبودی تصریح کرد: کنجاله سویا با نرخ 800 تومان، جو با نرخ 410 تومان و ذرت نیز با همین نرخ در اختیار دامداران قرار می گیرد همچنین به کنجاله سویا 200 تومان یارانه تعلق گرفته که با این احتساب این نرخ 600 تومان و در کنار آن به جو و ذرت نیز یارانه 100 تومان تعلق گرفته که با احتساب مبلغ یاد شده نرخ مورد یاد شده 310 تومان است که نرخی قابل قبول به حساب می آید.
 
وی افزود: با کارهایی که انجام پذیرفته است دامداران موظف به دادن بهترین و مرغوب ترین نوع شیر به کارخانجات هستند و در کنار آن واحدهای لبنی باید نرخ محصولات خود را به قبل سال یعنی اسفند 90 بازگردانند.
 
کبودی گفت: همچنین برای کاهش قیمت برنج در استان کرمانشاه، سهمیه 1395 تنی برنج از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 جذب خواهد شد.
 
وی در پایان تصریح کرد: این برنج محصول داخل است و به محض جذب، بین واحدهای صنفی توزیع و در دسترس مردم قرار می گیرد.
 
کد خبر 1604701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha