پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۲۰:۳۸

بزرگی:

مصدوم شدن 14 نفر در محور سوادکوه/ اعزام سه اکیپ امدادی

مصدوم شدن 14 نفر در محور سوادکوه/ اعزام سه اکیپ امدادی

سوادکوه - خبرگزاری مهر: رئیس اورژانس 115 مازندران گفت: بر اثر تصادف در محور ورسک به سوادکوه 14 نفر در این محور مصدوم شدند.

فرزاد بزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در نتیجه تصادف خودروی سواری 206، مینی بوس و کامیون در منطقه ورسک سوادکوه ، 14 نفر مصدوم شدند.

وی با بیان اینکه این حادثه عصر دیروز ساعت 19:47 دقیقه در ورسک به وقوع پیوست افزود: همزمان با وقوع این حادثه سه اکیپ امدادی از اورژانس 115 با همکاری تیم امدادی جمعیت هلال احمر استان به محل حادثه حاضر شدند و اقدام لازم بر روی این مصدومان صورت گرفت.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران با اشاره به اینکه خوشبختانه در این حادثه مورد فوتی نداشتیم تصریح کرد: مصدومان این حادثه به بیمارستانهای شهدای زیرآب و امام خمینی (ره) فیروزکوه منتقل شدند.

مازندران دارای سه محور سوادکوه، هراز و کندوان است.

کد خبر 1624261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha