به گزارش خبرنگار مهر، عیسی کشاورز ظهر شنبه در همایش مدیران آموزش توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری استانهای کشور اظهار داشت: موسسه های فرهنگی و هنری باید در تلاش برای احیا و آموزش رشته های فراموش شده فرهنگی وهنری باشند و اگر مراکز و موسسه هایی که دارای توجیه اقصادی نیستند به فکر همگام کردن خود با نیازهای روز جامعه باشند.
وی افزود: رشته های روابط عمومی در مقاطع کارشناسی با شش گرایش، مد لباس با شش گرایش و برخی رشته های دیگر به عنوان نمونه هایی هستند که با توجه به نیاز جامعه در حال افزایش است.
کشاورز ادامه داد: برخی از موسسه ها و مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر در کشور، رشته های جدید عروسک سازی و مرثیه سرایی درمقطع کارشناسی را در برنامه های آموزشی و جذب هنرجو قرار دادند.
وی بیان داشت: هم اکنون مراحل مطاعاتی وبرنامه ریزی برای ایجاد مراکز فرهنگی و هنری رشته های وابسته در کشورهای عضو اکو در حال اقدام بوده و امسال اجرایی خواهد شد.
کشاورز با بیان اینکه ایران در بخش توسعه فعالیت های آموزشی در رشته های فرهنگی و هنری در میان کشورهای خاورمیانه رکورد دار و درصدر قرار دارد، افزود: این عملکرد سبب شده تا با همکاری دفتر آموزش و دفتر توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای چشم انداز برنامه ها، راه اندازی رشته های فرهنگی و هنری در خارج از کشور در اولویت قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تنوع رشته ها متناسب با نیاز روز جامعه در برنامه های توسعه ای این اداره کل قرار دارد، اضافه کرد: اساسنامه موسسه های فرهنگی و هنری ابلاغ شده، در هفته جاری و یا ماه آینده به اداره های کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال خواهد شد.
کشاورز ادامه داد: همایش مدیران آموزش توسعه فعالیت های فرهنگی وهنری استانهای کشور با هدف بررسی برنامه های جدید و امکان سنجی نیازهای جامعه به فعالیت های فرهنگی وهنری دو روز به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد پنج مازندران در آمل برگزار شد.
نظر شما