به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه چند شب حاضرین بسیاری در تالار شهر جزیره کیش نظاره گر برنامه ای شاد و بیادماندنی بودند، برق سالن در اواسط برنامه چندین بار قطع و وصل شد تا برنامه با نارضایتی عموم مردم مواجه شود.
مدیر کل امور حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: قطع برق تالار شهر با توجه به برگزاری جشنواره تابستانی کیش و فروش چهار هزار بلیط کنسرت چیزی جز برهم زدن نظم و وارد کردن خسارات به اموال دولتی نیست.
جان مردم اهمیتی ندارد
محمد حسن ابوالحسنی افزود: آقای حاج محمدی مدیر امور مشترکین شرکت آب و برق کیش در پاسخ به این نکته که احتمال دارد در نتیجه قطع برق جان مردم به خطر بیفتد و زیر دست و پا له شوند در حضور دیگر افراد حاضر گفت این مسئله اهمیتی ندارد.
وی ادامه داد: به دلیل اختلال وقطعی در سیستم برق مبلغ 300 میلیون تومان خسارت متوجه سیستم های روشنایی و الکترونیکی سالن تالار شهر شد.
ابوالحسنی از بی توجهی مسئولان شرکت آب و برق کیش به دستور مقامات قضایی خبر داد و عنوان کرد: با توجه به اعلام مقامات قضایی در خصوص وصل برق، متاسفانه مسئولان شرکت برق توجه کافی را نکردند.
وی گفت: جای تعجب دارد که مسئولان شرکت برق نمی دانند قطع کردن برق بر روی سه هزار و 500 نفر در یک تالار سر بسته چه خطرات جانی خواهد داشت.
مدیر کل امور حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: این در حالی است که کف سالن به صورت موکت شده و دارای سیستم های الکترونیکی بسیار است و این موضوع زمینه ساز اتفاقات ناگواری چون آتش سوزی را فراهم می کند.
ابوالحسنی تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد کیش به صورت جدی پیگیری برخورد با عاملان این اقدام را در دستور کار خود قرار خواهد داد.
قطعی برق در جشنواره تابستانی کیش در حالی اتفاق افتاد که همزمان با شب عید مبعث نیز برق بسیاری از نقاط کیش قطع شد و جشنهای این شب در جزیره کیش در تاریکی برگزار شد.
با توجه به آب و هوای بسیار گرم جزیره کیش در این فصل و رطوبت بسیار زیاد هوا قطعی برق مردم این جزیره زیبا را با مشکلات فراوانی مواجه کرده و مردم از این وضع ابراز نارضایتی کردند.
همچنین علیرضا عامری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد که این موضوع را بررسی کرده و با متخلفان این مشکل برخورد خواهیم کرد.
پیگیریهای خبرنگار مهر برای مصاحبه با مدیر شرکت آب و برق کیش بی نتیجه ماند اما خبرگزاری مهر آمادگی دارد تا توضیح آنها را منتشر کنند.
نظر شما