به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فردوس حاجیان رئیس دانشکده آزاد اسلامی واحد تهران مرکز پس از تماشای نمایش "پوستی که در آن نمیگنجیم" به کارگردانی برکه فروتن از عوامل نمایش، مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و بنیاد شهید در به صحنه بردن نمایشهای دفاع مقدس در خارج از ایام مناسبتی تقدیر کرد.
وی در این رابطه عنوان کرد: نمیخواهم به دروغ وعدهای بدهم که بعدها از انجام آن دوری کنم اما قول میدهم اگر این اثر نمایشی دراماتیزه و کمی پختهتر شود مذاکراتی را انجام میدهم تا شرایط اعزام این گروه جوان و دانشگاهی به خارج از کشور فراهم شود اما بازهم تاکید میکنم که نمایش باید بیش از اینها تکنیکهای فنی را رعایت کند تا تبدیل به اثر ماندگارتری شود.
حاجیان از راهاندازی رشته هنر پایداری در دانشکده هنر و معماری خبر داد و گفت: به طور حتم از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز از همه هنرمندان این گروه اجرایی که بیشتر آنها از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هستند تقدیر کتبی خواهد شد. البته این انگیزه وجود دارد که در آیندهای نزدیک نسبت به راهاندازی کارشناسی ارشد و دکترای هنر پایداری در تمام گرایشها اقداماتی انجام شود که امیدوارم این برنامهریزی بتواند نتیجه خوبی هم داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیتهای بنیاد شهید در برگزاری جشنواره تئاتر ایثار گفت: از بخش فرهنگی بنیاد شهید و جانبازان خواهش میکنم به دانشجویانی که در راه گسترش فرهنگ شهادت و ایثارگری فعالیت میکنند، کمک و بودجه بیشتری ارائه دهند و ما هم قول میدهیم که در کنار آنها از دانشجویان حمایت کنیم و فقط از پشت میز به ماجرا نگاه نکنیم چرا که اعتقادی به این دیدگاه نداریم.


نظر شما