به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد باقرپور صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برای شرکت در این جشنواره مخترعین و محققین میتوانند طرحهای تحقیقاتی، پژوهشی واختراعات برجسته حود را به آدرس سامانه جامع طرحهای دانش بنیان ارسال کنند.
وی بیان داشت: طرحهای قابل ارائه به دبیرخانه استانی میتواند در زمینههای مختلف، علمی، صنعت ومعدن، کشاورزی، تولیدی، سرمایه گذاری، دانشگاهی و مراکزعلمی و پژوهشی، بخش خصوصی و دولتی باشد.
باقر پور عنوان کرد: پس از جمع آوری طرحها در دبیرخانه استانی طرحهای برجسته از سوی هیئت داوران انتخاب خواهند شد و به جشنواره کشوری که در هفته دولت در تهران برگزار می شود، ارسال می شوند.
وی افزود: هدف از این جشنواره، تبدیل دانش به ثروت و ارزش افزوده وبهره وری، تجاری سازی، شناخت اختراعات و ابتکارات و دستیابی به علم و تکنولوژی برتردر تولید انبوه و عام است.
معاون استاندارعنوان کرد: ارج نهادن به مقام شامخ فناوران و نوآوران برتردر عرصه ملی، معرفی دستاوردهای برتر، ایجاد محیطی برای آشنائی و تفاهم میان عرضه کنندگان فناوری و نهادهای استفاده کننده و ایجاد زمینه مناسب توسعه و تعمیق همکاریهای علمی و فناوری بین مراکز علمی، صنعتی و فناوری کشوراز دیگر اهداف این جشنواره است.
باقرپور با بیان اینکه مخترعین، مبتکرین، مراکزتحقیقاتی دولتی و غیردولتی باید خود را برای شرکت در این جشنواره مهم ملی آماده کنند، افزود: مخاطبان این جشنواره شرکتهای دانش بنیان، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد، دانشگاهها، پژوهشگاهها، واحدهای تحقیق و توسعه دولتی، تعاونی خصوصی و کارخانجات تولیدی و صنعتی، برگزیدگان جشنوارههای معتبر ملی و بینالمللی، دفاتر استانی نخبگان، کانونهای هماهنگی دانش و صنعت، نهادهای ارائه خدمات توسعه فناوری، بنگاههای سرمایه گذاری، سازمانها و موسسات ونهادهای دولتی و خصوصی و رسانهها و مطبوعات مرتبط هستند.
وی یادآور شد: دراستان 30 طرح براساس شاخصهای ابلاغی انتخاب و به مرحله کشوری راه می یابند.
نظر شما