۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۱۷

گزارش خبری/

شهید میر بهزاد شهریاری نماد صلابت رفتار و ادب اسلامی

شهید میر بهزاد شهریاری نماد صلابت رفتار و ادب اسلامی

بوشهر - خبرگزاری مهر: شهید میر بهزاد شهریاری، نماد صلابت رفتار و ادب اسلامی بود و همواره از محرومان پشتیبانی می کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز برابر با هفتم تیر بیست و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از یارانش در حزب جمهوری اسلامی ایران است.

شهید سید میر بهزاد شهریاری نماینده اولین دوره مجلس شورای اسلامی مردم رودباران(دشتی،تنگستان،کنگان و دیر)فرزند سید جلیل القدر و شاعر بزرگ خطه جنوب ودشتی سیدمحمد طاهر(شفیق) شهریاری به عنوان یکی از اعضا فعال حزب جمهوری اسلامی در این تاریخ به شهادت رسید.

شهادت شهید شهریاری در 27 سالگی

شهید سید میر بهزاد شهریاری به هنگام شهادت فقط 27 سال از عمر گرانبهایش را سپری کرده بود.

هرساله به مناسبت سالگرد شهادت شهید شهریاری مردم از اقصی نقاط استان خود را به آبادی بحیری می رسانند تا در کناربارگاهش در مراسم سالگرد شهادت شهریاری شرکت کنند.

سید ابوالحسن بهزادی مسئول سابق دفتر شهید شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به علاقه شهید سید میر بهزاد شهریاری به حوزه و روحانیت گفت: تبعیت از روحانیت از خصوصیات اخلاقی ایشان بود و علی‌رغم نمره ممتازی که در کنکور کسب کرد ولی رشته ای دینی انتخاب کرد.

وی افزود: وی علاقه خاصی به شهید عاشوری داشت وبا ایشان مانوس بود ودر دورانی که در دبیرستان تحصیل می کرد در حوزه علمیه بوشهر نزد شهید عاشوری تلمذ می کرد.

علاقه خاص شهید بهشتی به شهید شهریاری

مسئول سابق دفتر شهید شهریاری اضافه کرد: وی به خاطر علاقه‌ای که به شخصیت و اندیشه شهید بهشتی داشت وارد حزب جمهوری شد وشهید بهشتی نیز علاقه خاصی به او داشت واز آنجا که شهید شهریاری خط زیبایی داشت شهید بهشتی گفته بود خط زیبایت موجب علاقه بیشتر من به شما شده است.

بهزادی تصریح کرد: هنگامی که منافقین علیه شهید بهشتی در خورموج از قلعه تا حسینیه میرزا تظاهرات کردند شهید شهریاری با سخنرانی غرایی به دفاع از شهید مظلوم بهشتی برخواست و چهره زشت منافقین را برای مردم روشن کرد.

وی گفت: به طور کلی روحانیت در استان بوشهر و به ویژه منطقه دشتی در تمام دوران حامی و پشتیبان محرومین بوده و شهید شهریاری نیز از سلسله جلیله سادات و روحانیت است و به تاسی از اجدادش برای خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی به شهادت رسید.

این فعال فرهنگی اضافه کرد: پدرش شفیق شهریاری ادیب و شاعر شهیر دشتی که به عنوان معلم از سال 1300 تا 1323 در دبیرستان سعادت آموزگاری کرد تاثیر بسزایی در بارور شدن شخصیت دینی و فرهنگی شهید داشت.

صلابت رفتار و ادب اسلامی شهید شهریاری

وی افزود: از خصوصیات بارز ایشان از همان دوران کودکی صلابت رفتار و ادب اسلامی بود و دارای کلامی رسا و از خودنمایی و تظاهر به دور بود.

بهزادی با اشاره به حمایت روحانیت از ایشان در دوران مبارزه و نامزدی در انتخابات گفت: در دوران مبارزاتش با رژیم شاه در کنار آیت الله سید موسی ابطحی قرار داشت ودر دوران کاندیداتوری علمای منطقه وبه ویژه ابطحی ،حجتی ،رکنی، محمودی، عاشوری و محمدی و دیگر روحانیون شاخص منطقه وسادات از وی حمایت کردند.

وی تصریح کرد: از اوایل انقلاب و با روشن شدن ماهیت منافقین شهید شهریاری به مبارزه فکری با آنان برخواست و چه در مجلس و چه در منطقه با سخنرانیهای خود آنان را به مردم معرفی می کرد.

کد خبر 1636687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha