۱۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۸

همه بیمارستانهای کشور مدرک ملی اعتبار بخشی دریافت می کنند

همه بیمارستانهای کشور مدرک ملی اعتبار بخشی دریافت می کنند

نایب رئیس نخستین کنگره بین‌المللی اعتباربخشی با اشاره به پیاده سازی برنامه اعتبار بخشی از پایان امسال در کشور گفت: همه بیمارستانها ی کشور از پایان امسال مدرک معتبر اعتبار بخشی ملی دریافت می کنند .

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدمحمدصادق مهدوی با تاکید بر ضرورت آموزش در خصوص اعتباربخشی مراکز درمانی اظهار کرد: استانداردهای اعتباربخشی باید به لحاظ علمی، فرهنگی و رفتاری آموزش داده شوند تا با کاهش میزان خطا و اشتباه کیفیت درمان افزایش یابد.

وی با بیان اینکه این اعتباربخشی همه فاکتورها اعم از درمانی، مدیریتی، مراقبتی، مالی، نرم‌افزاری، تجهیزات پزشکی و... شامل می‌شود، ادامه داد:  تعیین استانداردها برای اعتباربخشی بیمارستانی از دولت نهم آغاز شد و از پایان امسال پیاده‌سازی می‌شود.

نایب رئیس نخستین کنگره بین‌المللی اعتباربخشی افزود: از سال 1951 در دنیا برای افزایش کیفیت خدمات بیمارستانی مدلی در آمریکا و کانادا تحت عنوان"اعتباربخشی بیمارستانی" پیاده‌سازی شد که پس از آن در 3 تا 4 کشور دیگر نیز اجرا شد.

مهدوی گفت: این مدل تا سال 1990 برای حدود 40 سال فقط در چند کشور جهان اجرا شد  و از سال 1990 نیز با تغییر سیاست‌های برخی کشورها میزان خطاهای پزشکی، پرستاری و بیمارستانی مشخص شد از این‌رو در صدد پیاده‌سازی مدل اعتباربخشی در بیمارستانها برآمدند.

وی با اشاره به پیاده‌سازی اعتباربخشی بیمارستانی با استفاده از چک لیست‌ها و.. برای کاهش میزان خطاهای بیمارستانی ادامه داد: بدین ترتیب از سال 1990 موج جدید گرایش به پیاده‌سازی اعتباربخشی در دنیا آغاز شد و در ایران نیز هم‌اکنون استانداردهای آن نوشته و از پایان امسال پیاده‌سازی می‌شود.

نایب رئیس نخستین کنگره بین‌المللی اعتباربخشی با اشاره به اجباری شدن اعتباربخشی برای همه بیمارستانهای کشور افزود: البته در برخی کشورها مراکز درمانی مدرک بین‌المللی اعتباربخشی را دارند.

مهدوی با بیان اینکه با پیاده‌سازی استانداردهای تدوین شده میزان اعتبار مراکز درمانی و بیمارستانها افزایش می‌یابد، گفت: این استانداردها ویژه مراکز درمانی کشورماست.

نایب رئیس نخستین کنگره بین‌المللی اعتباربخشی یادآور شد: کانادا و آمریکا به عنوان نخستین کشورها در دنیا مدل اعتباربخشی بیمارستانی را آغاز کردند سپس کشورهای فرانسه، ژاپن، سنگاپور، هند، عربستان سعودی، مصرو لبنان نیز این مدل را پیاده کردند.

وی هدف از برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی اعتباربخشی را آشنا کردن بیمارستانهای کشور با مدلهای مختلف اعتباربخشی جهان برشمرد و افزود: در این کنگره با دعوت از اساتیدی از کشورهای هند، لبنان و امریکا بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با تجارب آنها در خصوص اعتباربخشی بیمارستانی آشنا می‌شوند.

نخستین کنگره بین‌المللی اعتباربخشی در حوزه بهداشت و درمان با حمایت بیش از 40 سازمان دولتی و تشکلهای صنفی و علمی ایران، هند و لبنان، به ریاست دکتر علی اکبر ولایتی و با حضور سخنرانانی از کشورهای مختلف، 19 تیر ماه جاری در سالن همایشهای رازی برگزار می‌شود.

کد خبر 1639323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha