به گزارش خبرنگار مهر، رسول حسینی در شورای مسکن شهرستان ملایر با بیان اینکه یکی از اولویتهای شهرستان ملایر در سال گذشته و امسال ساخت مسکن بوده، گفت: در حال حاضر یک هزار و428 واحد مسکن در ملایر آماده بهرهبرداری است.
وی گفت: از این تعداد 897 واحد مربوط به مسکن روستایی و 459 واحد مسکن شهر ملایر و72واحد مربوط به شهرهای زیر 25 هزار نفر است.
حسینی وضعیت مسکن درشهرستان ملایر را مطلوب دانست و گفت: طرح تفصیلی شهرستان ملایر نیز به شهرداری ابلاغ شده و اگر این طرح به خوبی اجرا شود بسیاری از مشکلات کنونی در زمینه مسکن شهرستان رفع خواهد شد.
وی عنوان داشت: در حال حاضر در بخش تفاهم نامه های سه جانبه، تعاونی های 19 گانه، خودمالکین و شهرهای زیر 25 هزارنفر، برای هشت هزار و 31 واحد مسکونی قرارداد ساخت منعقد شده که از این تعداد برای هشت هزار و9 واحد پروانه صادر شده است.
نظر شما