۱۰ مرداد ۱۳۹۱، ۰:۰۰

هفته سوم لیگ برتر فوتبال/

ملوان با شکست صبا صدرنشین شد/ نخستین شکست شاگردان گل محمدی

ملوان با شکست صبا صدرنشین شد/ نخستین شکست شاگردان گل محمدی

سومین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با برتری ملوان بندرانزلی مقابل صبای قم و صدرنشینی این تیم در جدول رده بندی لیگ برتر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 22 روز دوشنبه با برگزاری یک دیدار بین تیم‌های صبای قم و ملوان بندرانزلی آغاز شد. این بازی که در حضور بیش از سه هزار تماشاگر ورزشگاه یادگار امام (ره) قم برگزار شد، در پایان به برتری 3 بر یک تیم ملوان بندرانزلی انجامید.

صبای قم که تا پیش از این بازی صدرنشین جدول رده بندی بود، با گل زودهنگام رامین رضاییان که در دقیقه 9 به ثمر رسید، از میهمان خود ملوان پیش افتاد اما تنها 17 دقیقه پس از به ثمر رسیدن این گل جلال رافخایی بازی را به تساوی کشاند.

بازی تا دقیقه 70 با تساوی یک بریک دو تیم پیگیری می‌شد که داور به سود تیم ملوان اعلام پنالتی کرد و رای به اخراج مسعود حق‌جو، بازیکن تیم صبای قم داد. صبای قم که 20 دقیقه پایانی مسابقه را باید با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه می‌داد در دقیقه 70 دروازه‌اش توسط جلال رافخایی از روی نقطه پنالتی بازشد.

صبا که با یک بازیکن کمتر برای تغییر نتیجه تلاش می‌کرد در دقیقه 74 با اخراج مجید هوتن 9 نفره شد تا شانس پیروزی‌اش کمتر از قبل شود. البته این پایان کار نبود و ملوان با گل جلال رافخایی که در دقیقه 82 بازهم از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، کار میزبان خود را یکسره کرد و به پیروزی 3 بر یک دست یافت. این نخستین شکست تیم صبای قم در لیگ دوازدهم بود.

ملوان بندرانزلی با این پیروزی هفت امتیازی شد و پیش از برگزاری دیگر دیدارهای هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در صدر جدول رده بندی این مسابقات ایستاد.

کد خبر 1662093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha