پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ فروردین ۱۳۸۴، ۹:۵۳

به بهانه 18فروردين ؛ روز وقف

نماينده مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي مشهد : وقف پشتوانه اي محكم براي جامعه است

نماينده مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي مشهد وقف را پشتوانه اي اجتماعي براي عموم مردم ، به ويژه قشر آسيب پذير جامعه اعلام كرد.

حجت الاسلام هاشمي گنابادي نماينده مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي مشهد در گفتگو با خبرنگار دين و انديشه "مهر" در مشهد افزود : اگر قشر آسيب پذير جامعه بدانند از نظر اجتماعي پشتوانه اي دارند، آرامش پيدا مي كنند و هر چقدر اين پشتوانه محكم تر باشد اين افراد احساس آرامش بيشتري مي كنند.

وي در ادامه تصريح كرد : نبود حمايت اجتماعي خلاء مهمي در جامعه بوجود مي آورد و هر چه اين خلاء ها بيشتر باشد جامعه به سمت و سويي ناپايدارتر پيش خواهد رفت.

وي با اشاره به ضرورت ترويج فرهنگ وقف در جامعه يادآور شد : ترويج فرهنگ وقف در افكار عمومي يكي از وظايف رسانه هاي مكتوب و غيرمكتوب است و همايشها و سمينارها هم مي تواند در اين زمينه بسيار مؤثر باشد .

حجت الاسلام هاشمي گنابادي در رابطه با احياي موقوفات گفت : ترويج فرهنگ وقف نبايد مختص به هفته وقف باشد بلكه بايد در طول سال و در موقعيتهاي مختلف و متناسب مطرح شود.

کد خبر 169277

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha