۱۰ مهر ۱۳۹۱، ۸:۳۸

مقیمی پور خبرداد:

جلوگیری مربیان بهداشت مدارس از وقوع بیماریهای واگیردار

جلوگیری مربیان بهداشت مدارس از وقوع بیماریهای واگیردار

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس اداره سلامت اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی، برنامه های پیشگیری از وقوع بیماریهای واگیر دار در بین دانش آموزان در سطح مدارس استان آغاز شد.

امید مقیمی در گفتگو با خبرنگار مهر وجود مربی بهداشت در مدارس را به منظور اطمینان از سلامت دانش‌آموزان ضروری خواند و بیان کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از 400 نیرو به عنوان مربی بهداشت در مدارس استان فعالیت کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به این که کودکان و نوجوانان جزء گروه‌ های در معرض بیماری هستند٬ تمهیدات مناسبی برای محافظت از این افراد در مدارس پیش بینی شده است.
 
این مسئول در آموزش و پرورش خوزستان، با بیان اینکه کنترل بهداشت جزء سیاست‌ های وزارت آموزش و پرورش قرار دارد٬ یاد‌آور شد: آموزش و پرورش با توجه به سایت تعلیم و تربیت توجه ویژه ای به بهداشت فردی و محیطی در مدارس دارد.
 
کد خبر 1709087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha