پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۴۷

حجت‌الاسلام احمدی خبر داد:

وعده وزیر نفت برای ترک تشریفات و اجرای قرارداد اسکله خورخان

وعده وزیر نفت برای ترک تشریفات و اجرای قرارداد اسکله خورخان

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان های دیر، کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: در دیدار با وزیر نفت، وی قول قطعی داد تا اجرای قرارداد و ترک تشریفات اسکله و موج‌شکن خورخان بردخون به زودی انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام شیخ موسی احمدی در ادامه دیدارهای مردمی خود، روز جمعه نیز از روستاهای بخش بردخون بازدید کرد و از نزدیک با مشکلات و خواسته‌های مردم آشنا شد.

نماینده مردم شهرستان های دیر، کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی با مردم روستاهای کالو، چاپهن، ملگنزه، امامزاده، نره کو، ملسوخته، بردخون کهنه و مغدان دیدارکرد و ضمن حضور در بین آنان، به خواسته ها و گفته های مردم گوش فرا داد.

وی در این دیدارها با اشاره به فلسفه نظام جمهوری اسلامی گفت: آنچه نظام جمهوری اسلامی ایران را در جهان الگو و نمونه کرده، نیت خالص و روح خدمت صادقانه به مردم و حاکمیت مردم بر مردم است که باعث ایجاد حکومت مردم‌سالاری دینی و اجرای دموکراسی واقعی شده است و کشور ما بر اساس همین هدف بر همه قدرت های زورگو غالب می‌شود.

نماینده مردم شهرستان های دیر، کنگان وجم در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم ما از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی در همه عرصه‌ها حضور و نقش بی مثالی داشته‌اند و رهبر و نظام را تنها نگذاشته اند تا حدی که برای ادامه و بقای انقلاب از جان و مال خود و بهترین عزیزان نیز مایه گذاشته اند و هیچ‌گاه کوتاهی و منتی نداشته اند.

احمدی با تشریح عملکرد خود در این مدت اظهار داشت: در مدت حضور در مجلس که وظیفه سنگین نمایندگی مردم این دیار را داشته ام با حضور در شهرها و روستاها و دسته‌بندی مشکلات و نیازهای مردم، پیگیری خود را از مسیر اداری و اجرایی آغاز کرده ام که الحمدالله نتایج درخشانی نیز حاصل شده است و به مرور اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری برای حل مشکلات و هزینه برق مردم

وی اضافه کرد: پیگیری مشکلات و هزینه برق مردم، وضعیت بهداشت حوزه انتخابیه، پیگیری وضعیت زندانیان شهرستان دیر در کشورهای حوزه خلیج فارس، موضوع آبخیزداری شهرستان جم، بیمارستان کنگان و دیر، اسکله خورخان بردخون از جمله فعالیت هایی بوده که دنبال شده و تا تحقق و عملی شدن آنها ادامه خواهد داشت.

دکتر احمدی ادامه داد: در دیدار با وزیر نفت وی قول قطعی دادند تا به زودی تعهد این وزارت خانه در راستای اجرای قرارداد و ترک تشریفات اسکله و موج‌شکن خورخان بردخون قدم بردارند که در این زمینه وزیر جهاد کشاورزی نیز مشارکت خوبی داشته اند که امیدواریم به زودی شاهد عملیاتی شدن این پروژه باشیم و آرزوی دیرینه مردم این دیار نیز عملی شود.

این مقام مسئول یادآور شد: تاکنون به بیش از90درصد روستاهای حوزه انتخابیه سفر داشته ام و از نزدیک با خواسته ها ومشکلات آنان آشنا شده ام که با اولویت بندی و پیگیری آنها تا پایان دوره نمایندگی خواسته های این عزیزان را تا حد امکان انعکاس و محقق سازیم.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه ای با مدیرکل منابع طبیعی استان، موضوع زمین‌ها و اراضی مردم را پیگیری کرده ایم و تیمی وظیفه بررسی خواسته‌های آنان را به عهده دارد تا حقوق آنان تحقق یابد.

کد خبر 1712726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha