پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۳۶

مجرد خبر داد:

457 هزار تن کالا از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه صادر شد

457 هزار تن کالا از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه صادر شد

زاهدان - خبرگزاری مهر: مدیر کل حمل و نقل و پایانه های سیستان و بلوچستان گفت: 457 هزار و 258 تن کالا در نیمه نخست سالجاری از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا مجرد ظهر دوشنبه اظهار داشت: از نظر وزنی این میزان کالا در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 53 درصد رشد داشته است.

وی گفت: در این مدت میزان کالاهای صادراتی از پایانه مرزی میرجاوه بیش از دو برابر و پایانه مرزی میلک 66 درصد رشد داشته است.

وی افزود: این میزان افزایش صادرات به دلایل افزایش تقاضای طرف مقابل و افزایش صادرات سیمان بوده است.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه های سیستان و بلوچستان با اشاره به بازاریابی صحیح بیان داشت: بازاریابی مناسب می تواند نقش موثری در افزایش درآمدهای ارزی و تحقق اهداف توسعه صادرات ایفا کند.

کد خبر 1720672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha