به گزارش خبرگزاری مهر، کامران سبزمیدانی شامگاه روز چهارشنبه درمراسم افتتاح بازارچه صنایع دستی محلات افزود: 362 رشته های صنایع دستی در سطح کشور فعال است که با احیاء این 40 رشته منسوخ شده جمع هنرهای دستی به 400 رشته افزایش می یابد.
وی هدف این مدیریت را احیاء رشته های منسوخ شده با بکارگیری تکنیک های جدید دانست و گفت: توسعه بازارچه های صنایع دستی و استفاده از اماکن تاریخی برای ایجاد کارگاه های تولیدی و آموزشی صنایع دستی در دستور کار قرار دارد.
سبز میدانی با اشاره به افزایش صادرات صنایع دستی اظهارداشت: میزان صادرات صنایع دستی کشور 600 میلیون دلار بوده که در مقایسه با سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.
وی با تاکید بر اینکه میزان صادرات صنایع دستی کشور در شش ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته سه برابر شده است تصریح کرد: افزایش صادرات صنایع دستی با توجه به شرایط کنونی در رونق اقتصادی کشور و ارزآوری نقش موثری دارد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان مرکزی نیز گفت: با توجه به این که محلات یکی از قطب های مهم گردشگری استان است، استفاده از ظرفیت های موجود در این شهرستان بویژه حضور گسترده گردشگران در رونق صنایع دستی آن تاثیر بسزایی دارد.
مجتبی رضوانی افزود: آغاز بکار بازارچه صنایع دستی محلات، توسعه و رونق اقتصادی و احیای رشته های صنایع دستی فراموش شده را در پی دارد.
وی هدف از راهاندازی این بازارچه را توسعه و عرضه صنایع دستی به منظور افزایش میزان فروش این تولیدات و حمایت از هنرمندان صنایع دستی در این شهرستان اعلام کرد و گفت: برای تجهیز کارگاه صنایع دستی مبلغ 170 میلیون ریال توسط اداره کل میراث فرهنگی و برای آماده سازی بنا دو میلیارد ریال توسط بخش خصوصی هزینه شده است.
گفتنی است بازارچه صنایع دستی محلات با زیربنای 500 مترمربع در محل خانه تاریخی این شهرستان به منظور عرضه تولیدات صنایع دستی و مرکز آموزش هنرمندان راه اندازی شد.
با افتتاح بازارچه صنایع دستی محلات برای پنج نفر در رشته های تذهیب، معرق، قلمزنی، دست بافته های سنتی و منبت شغل ایجاد شده است.
نظر شما