به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی در خطبه های نماز جمعه ساری افزود: حضور جوانان در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، تمامی توطئه های دشمنان را منکوب خواهد کرد.
وی اظهار داشت: مردم استان علوی تبار مازندران امسال نیز به استقبال محرم الحرام و سوگواری سالار شهیدان خواهند رفت.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر حفظ شعائر اسلامی در عزاداریهای محرم و صفر، تصریح کرد: روحیه اسلام ستیزی و عدالت طلبی سالار شهیدان در عزاداریهای محرم ترویج شود.
طبرسی در ادامه با اشاره به روز مباهله پیامبر گرامی اسلام (ص) از این روز بزرگ به عنوان سند حقانیت شیعه و کرامت پنج تن آل عبا یاد کرد و افزود: روزه داری در این روز مستحب بوده و ثواب دارد.
امام جمعه ساری با بیان اینکه مازندرانیها در کمک به همنوع همواره پیشتاز هستند، افزود: مازندران ضمن اینکه مسئولیت ساخت دو هزار واحد مسکونی برای زلزله زدگان آذربایجان شرقی را برعهده گرفته ساخت یک مسجد در مناطق زلزله زده را متعهد شده است.
وی با اشاره به در پیش بودن روز بیستم آبان و تکریم مقام خانواده و بازنشستگان، اظهار داشت: باید خانواده ها در تحکیم این بنیان اسلامی اثرگذار باشند.
طبرسی همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان به مقام شامخ بازنشستگان شد.
امام جمعه ساری، به در پیش بودن روز کتابخوانی اشاره کرد و افزود: سرانه مطالعه کتاب و کتابخوانی باید بین آحاد جامعه ترویج شود.
نظر شما