۲۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۳۹

اسکندری:

3700 هیئت مذهبی آذربایجان شرقی آماده برپایی سوگ حسینی هستند

3700 هیئت مذهبی آذربایجان شرقی آماده برپایی سوگ حسینی هستند

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی و پژوهشی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از آمادگی سه هزار و 700 هیئت مذهبی این استان برای برپایی سوگ حسینی در دهه نخست محرم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام میکائیل اسکندری شامگاه دیروز در گردهمایی هیئات مذهبی شهرستان تبریز در محل مسجد کدخداباشی گفت: خون سیدالشهدا(ع) درخت اسلام را همیشه سبز نگه می دارد و رونق عزاداری اباعبدالله الحسین به خاطر همت و تلاش شبانه روزی هیئات حسینی همیشه در این استان باقی می ماند.

وی اظهار داشت: آنچه از هیئات انتظار می رود توجه به فلسفه قیام امام شهیدان یعنی امر به معروف و نهی از منکر است.

اسکندری با تاکید بر اینکه این امر ابتدا باید رد میان هیئتی ها مورد توجه قرار گیرد گفت: روسای هیئات باید ارتباط تنگاتگی بین جوانان و روحایت در این مکان ها ایجاد و موجبات جذب جوانان در هیئات حسینی را فراهم کنند.

وی با تقدیر از فعالیتهای هیئات مذهبی استان در جریان زلزله اخیر ارسباران گفت: جمع آوری کمک های نقدی برای زلزله زدگان در حدود یک میلیارد تومان و تهیه روزانه غذای گرم برای آنها و ارسال به مناطق زلزله زده از اقداماتی بود که باید مورد تقدیر قرار گیرد.

در این مراسم از هیئت های عجم محله کوچه باغ ، علی اکبر ویجویه ، رزمندگان اسلام ، شهدای کربلا و جان نثاران اباعبدالله الحسین برای مشارکت گسترده در کمک رسانی به زلزله زدگان تجلیل شد. 

کد خبر 1742516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha