به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین جاویدی ظهر چهارشنبه در نشست خبری بیست و یکمین کنفرانس مهندسی برق ایران در دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: بیش از 50 مگاوات ظرفیت تولیدی برق در کشور است که به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و ترکیه صادر میشود.
وی تاکید کرد: برگزاری کنفرانسهای علمی سبب شده جایگاه کشور در این زمینه ارتقا پیدا کند و رتبه نخست مهندسی برق در خاورمیانه را کسب کردهایم.
مسئول کمیته ارتباط با صنعت بیستویکمین کنفرانس مهندسی برق ایران گفت: دربخش صنعت بیش از 95درصد نیروگاههای کشور خودکفا هستند.
وی افزود: از ویژگیهای برگزاری همایش های علمی در کشور جمع شدن متخصصان دانشگاهی در کنار یکدیگر و تعامل و تبادل اطلاعات برای اهداف کلان علمی کشور است.
جاویدی با اشاره به اینکه دنیای آینده نیازمند افرادی است که تخصص مشترک دارند افزود: در بیست و یکمین کنفرانس مهندسی برق ایران تمام گرایشها در کنار یکدیگر حضور دارند.
وی بیان کرد: این همایش شرایط را مهیا کرد تا متخصصان از رشته های مختلف در کنار هم تبادل اطلاعات داشته باشند.
جاویدی گفت: برگزاری کنفرانس علمی مهندسی برق دانشآموزان را با این رشته آشنا میکند تا در انتخاب رشته تحصیلی آگاهی لازم را به دست بیاورند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته متخصصان مقالات خود را به خارج از کشور ارسال میکردند افزود: برگزاری کنفرانس مهندسی برق در طی 21 سال گذشته سبب شده تا آنها مقالات خود را به این کنفرانس ارسال کنند.
وی یادآور شد: 16درصد شاغلین به تحصیل داخل کشور درزمینههای مرتبط با برق و کامپیوتر فعالیت میکنند که سبب رشد و ارتقای کشورخواهند شد.
مسئول کمیته ارتباط با صنعت بیستویکمین کنفرانس مهندسی برق ایران افزود: شاخههای مهندسی برق انتخاب برتر دانشآموزان در انتخاب رشته دانشگاه است.
جاویدی ابراز امیدواری کرد برگزاری کنفرانسهای علمی جایگاه خوبی برای تعامل بخش صنعتی با دانشجویان و اساتید باشد تا سبب ارتقا این بخش شده و مشکلات حوزه صنعتی کشور برطرف شود.
نظر شما