پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۴۳

حمزه پور:

پروژه آبرسانی به 77 روستای قشم پیشرفت مناسبی دارد/20 میلیارد اعتبار برای دژگان

پروژه آبرسانی به 77 روستای قشم پیشرفت مناسبی دارد/20 میلیارد اعتبار برای دژگان

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آبفار هرمزگان با بیان اینکه طرح آبرسانی به روستاهای قشم پیشرفت مناسبی دارد گفت: با اتمام پروژه بزرگ آبرسانی به روستاهای قشم 77 روستا از این طرح بهره مند خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید حمزه پور ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پروژه مهرماندگار را ازشاخص ترین و بزرگترین پروژه های دولت نهم ودهم دانست و افزود: با اجرای طرح آبرسانی روستاهای شهرستان قشم، همه روستاهای این  جزیره ازآب شرب سالم وبهداشتی بهره مند می شوند.

حمزه پورافزود: این پروژه ازبزرگترین پروژه های مهرماندگارروستایی کشوردربخش آبرسانی است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای پروژه مهرماندگاردرروستاهای جزیره قشم شامل 66 روستا که جمعیت حدود 70 هزار خانوار را در بر می گیرد با اعتباری بالغ بر360 میلیارد ریال ازمحل اعتبارات تملک دارایی می باشد وهزینه ای معادل 130 میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان هرمزگان بیان داشت: این پروژه ازبزرگترین وتنها پروژه های مهر ماندگار روستایی در کشور در بخش آبرسانی است.

حمزه پوراظهارداشت: هم اکنون آبرسانی به برخی روستاهای جزیره قشم، به وسیله تانکرآبرسانی سیار انجام می شود که با افتتاح و بهره برداری ازاین پروژه تمامی روستاهای جزیره ازنعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند می شوند.

وی حجم عملیات این پروژه را، لوله گذاری به طول 832 کیلومترشامل خط انتقال وشبکه توزیع، 12هزار و500 مترمکعب مخزن، شش واحدایستگاه پمپاژعنوان کرد وگفت: درحال حاضراین پروژه از90 درصدپیشرفت فیزیکی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی هرمزگان افزود: پروژه مهرماندگار در قالب آبرسانی به روستاهای جزیره قشم، با 16 شرکت پیمانکاری و مبلغ قرارداد حدود 14 میلیارد و 800 میلیون تومان درسطح جزیره روبه اتمام است.

وی یادآورشد: منبع آب روستاهای جزیره قشم قرار است از طریق چهار واحد آب شیرین کن به ظرفیت 23هزار و500 مترمکعب در شبانه روز توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی با مبلغی بالغ بر130 میلیارد تومان طبق قرارداد خرید تضمینی این بخش با شرکت آب و فاضلاب روستایی استان هرمزگان، تامین شود.

وی افزود: آب شیرین کن های مذکور از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار هستند که تا کنون یک دستگاه از آنها به ظرفیت هزار مترمکعب به بهره برداری رسیده و یک واحد نیزتا دو ماه آینده به بهره برداری می رسد و دو واحد باقی مانده تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در مورد روند ساخت مجتمع آبرسانی روستاهای منطقه دژگان شهرستان بندر لنگه که آب 32 روستای این منطقه با جمعیتی بالغ بر هشت هزار و 500 نفر را تامین کند. گفت: عملیات اجرایی این مجتمع آبرسانی از اسفند ماه سال گذشته آغاز شده اما به دلیل کمبود اعتبار پیشرفت چندانی نداشته است و برای تکمیل نیاز به 20 میلیارد تومان اعتبار دارد.

کد خبر 1761740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha