به گزارش خبرنگار مهر، محمد پرورش که پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته خیرآباد سخن می گفت، دراین خصوص اظهار داشت: با توجه به فرسوده بودن شبکه آبرسانی خیرآباد در نظر داریم با همکاری شهرداری منطقه هرچه زودتر به این معضل رسیدگی نماییم .
وی گفت: اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی و تعویض لوله های فرسوده طی دومرحله و به طول چهار کیلومترانجام خواهد شد.
این مسئول اضافه کرد: در مرحله اول، تعویض شبکه فرسوده به طول دو کیلومترخواهد بود و سپس اقدامات لازم برای اصلاح دو کیلومتر دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل آبفای استان تهران ادامه داد: منطقه خیرآباد با دارا بودن بیش از 70هزار جمعیت باید در راستای خدمت رسانی و رفع مشکلات در اولویت باشد و ما نیز تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا با محرومیت زدایی گام مؤثر برای خدمت رسانی برداریم.
پرورش اظهار داشت: کشور ایران یک منطقه خشک محسوب می شود و متوسط بارندگی درآن حدود 2هزار میلیمتر است که این حد برای استفاده آب شرب مردم ناچیز است.
وی افزود: باید با صرفه جویی در جهت استفاده از آب، راه را برای ذخیره این منبع مهم هموار سازیم تا در برهه های زمانی و به خصوص گرما با مشکل مواجه نشویم.
نظر شما