۱۱ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۴۶

ویسکرمی مطرح کرد:

13 هزار نفر در لرستان تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کردند

13 هزار نفر در لرستان تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کردند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تا کنون 13 هزار نفر در این استان تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کرده است.

حامد ویس کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای آغاز پرداخت تسهیلات بانکی به مشاغل خانگی 13 هزار و 300 نفر در استان لرستان تسهیلات این طرحها را دریافت کرده اند.

وی با اشاره به تعداد مجوزهای صادر شده در این زمینه نیز بیان داشت: در مجموع بیش از 27 هزار و 300 مجوز مشاغل خانگی در استان لرستان صادر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین به تسهیلات پرداختی به طرحهای مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: تا کنون بیش از 50 میلیارد تومان تسهیلات به این مشاغل پرداخت شده است.

ویسکرمی در مورد عدم پرداخت تسهیلات به برخی از طرح های مشاغل خانگی نیز یادآور شد:در حال حاضر 10 هزار طرح مشاغل خانگی در بانک‌های استان در نوبت دریافت تسهیلات هستند که دلیل عدم پرداخت تسهیلات مربوط به این طرحها نرسیدن ابلاغیه اعطا تسهیلات به بانکهای استان است.

وی ادامه داد: این طرح ها به طور عمده در سه بانک کشاورزی، رفاه و پست بانک در نوبت دریافت تسهیلات قرار دارند.

کد خبر 1780368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha