پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۰:۰۷

از يك مسافر ورودي از دبي

6/2 ميليارد ريال طلاي قاچاق در گمرك مهرآباد كشف شد//قاچاقچيان به جاي آرد و شكلات طلا به كشور وارد مي كردند

6/2 ميليارد ريال طلاي قاچاق در گمرك مهرآباد كشف شد//قاچاقچيان به جاي آرد و شكلات طلا به كشور وارد مي كردند

توسط ماموران گمرك مهرآباد از يك مسافر ورودي از دبي مقدار 14 كيلوگرم شامل 4 قطعه شمش و 10 كيلوگرم طلاي ساخته شده كشف شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، ارزش اين ميزان طلاي كشف شده يك ميليارد و 581 ميليون و 109 هزار ريال بوده است.

اين گزارش حاكيست طلاي كشف شده در لفاف شكلات موجود در كيف دستي جاسازي شده بوده است كه ماموران گمرك پس از بازرسي موفق به كشف آن شدند.

همچنين از يك مسافر ورودي ديگر از دبي مقدار 2 كيلوگرم زيورآلات مزين به نگين برليان به ارزش يك ميليارد و 14 ميليون و 451 هزار ريال كشف شد.

اين گزارش همچنين حاكي است ماموران گمرك بازرگان در بازرسي از يك دستگاه اتوبوس ميزان 8 كيلوگرم طلا كشف كردند.

اين ميزان طلا در داخل بسته محتوي آرد و شكلات جاسازي شده بود.

 

کد خبر 178715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha