به گزارش خبرنگار مهر، محمد بنائیان سفید عصر چهارشنبه در اولین همایش مربیان قرآنی آموزش و پرورش استان سمنان در سمنان، معلمی قرآن را امری خطیر و ارزشمند دانست و افزود: همه ما باید قدر و منزلت قرآن و کار قرآنی را بدانیم.
وی گفت: مربیان قرآنی باید مبانی اعتقادی و معارف قرآنی را با توجه به گروه های سنی مختلف در مدارس عملیاتی کنند.
مدیر کل آموزش وپرورش استان سمنان گفت: وظیفه مربیان قرآنی، معاصر سازی مبانی اعتقادی، تعمیق و تفسیر معارف قرآنی و عملیاتی کردن آنها با توجه به گروه های سنی مختلف در مدارس است.
بنائیان سفید، عقل، ایمان، علم، عمل و اخلاق را پنج محور با اهمیت در آموزش و پرورش دانست و گفت: باید آنچه که به آن باور داریم در عرصه آموزش و پرورش اجرایی کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت ارتباط آموزه های الهی منطبق با نیازهای جامعه، افزود: با علم آموزی می توان مبانی اعتقادی را در عرصه زندگی، معاصر سازی و این مفاهیم را در تربیت و تکثیر نسل، ساختار نظام خانواده و امنیت روانی استفاده کرد.
مدیر کل آموزش وپرورش استان سمنان، عمل به آموخته ها را نشانه ایمان دانست و اظهار داشت: کسانی که معارف قرآنی را واقفند، باید آنها را با توجه به گروه های سنی مختلف، تعمیق، تفسیر و عملیاتی کنند.
بنائیان سفید اظهار داشت: مربیان مدارس قرآنی جنبه آموزش دینی فرزندان ما را بر عهده دارند که شایسته است انتخاب این مربیان از بین بهترین و صالحترین افراد باشد.
وی با بیان اینکه تلاش دولت و وزارت آموزش و پرورش در راهاندازی مدرسه قرآنی در کشور قابل ستایش است، افزود: با این عمل وزارت آموزش و پرورش قرآن از مهجوریت خارج شده و خواسته بزرگ مقام معظم رهبری نیز که ورود قرآن به زندگی دانشآموزان است برآورده میشود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان در اهمیت و عظمت کار قرآنی گفت: هیچ توفیق و افتخاری بزرگتر از این نیست که فعالیتی را عهده دار باشید که به صورت مستقیم با قرآن و عترت ارتباط دارد.
وی، مربی پرورشی قرآنی را مسئولیتی خطیر دانست و با بیان اینکه مربیان قرآن باید از شیوه ائمه در قرآن آموزی بهره بگیرند افزود: باید با رفتارمان دانش آموزان را تربیت کنیم.
بنائیان سفید با بیان اینکه اخلاق به علم جهت می دهد، خاطر نشان کرد: بدلیل اینکه بن مایه های فکری از قرآن است، باید اخلاق قرآنی را ترویج دهیم تا فرزندانی قرآنی تربیت کنیم.
وی با تأکید بر شناخت خود، خالق، خلقت و خلق و ارتباط طولی و عرضی با عقل، ایمان، علم، عمل و اخلاق برای انجام وظایف تصریح کرد: فعالیت در امور قرآنی بسیار مهم و مربوط به انقلاب، نظام مقدس جمهوری اسلامی و هویت سازی فرزندانی است که سفیران ارتباطی خانواده ها هستند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان سمنان نیز در این جلسه، نقش مربیان قرآنی را در سند تحول بنیادین بسیار مهم دانست و گفت: این سند مبنای تأثیر گذاری امور تربیتی است و فعالیت بیش از 10 هزار مدرسه قرآنی در کشور و شرکت بیش از سه میلیون نفر در طرح نهضت ملی حفظ قرآن و جذب مربیان قرآنی نیز در این خصوص صورت گرفته است.
حجت الله رستمیان سند تحول بنیادین را مبنای تأثیر گذاری امور تربیتی دانست و اظهار داشت: معاونت پرورشی برنامه های خود را بر اساس ایجاد اداره نماز، قرآن و عترت، فعالیت بیش از 10 هزار مدرسه قرآنی در کشور و شرکت بیش از سه میلیون نفر در طرح نهضت ملی حفظ قرآن و جذب مربیان قرآنی در نظر گرفته است.
وی از شرکت بیش از 31 هزار دانش آموز استان سمنان در نهضت ملی حفظ قرآن طی سال گذشته خبر داد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان سمنان با بیان اینکه برای انجام هرگونه فعالیت قرآنی، باید با این کتاب حیات بخش، مانوس شد، گفت: انس با قرآن، نعمت بزرگی است و هرکس از این نعمت برخوردار باشد، بسیاری از نعمت های معنوی نصیبش می شود که دیگران از آن محرومند.
وی افزود: کسی که قصد تحقیق در معارف قرآنی را دارد، باید از لوازم و مقدمات آن نیز برخوردار باشد.
در همایش مربیان قرآنی آموزش و پرورش استان سمنان، جمعی از مسئولان، کارشناسان و 40 مربی قرآنی حضور داشتند.
نظر شما