به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر لاريجاني در جمع مردم زابل حاضر شد و با تاكيد بر عدالت به عنوان يكي از اصول «دولت اميد»، به تبيين ديدگاههاي استاد شهيد مطهري در خصوص عدالت در نظام اسلامي پرداخت.
وي كه در جمع هزاران نفر از اقشار مختلف مردم زابل در محل مسجد آيتالله شريفي سخن ميگفت، از عمدهترين عوامل پيروزي در مبارزه با فساد اقتصادي را وجود دو نهاد قضايي و امنيتي مقتدر دانست و تاكيد كرد : امروز براي رفع فساد از كشور نياز به يك جراحي عميق داريم.
نماينده مقام معظم رهبري در شورايعالي امنيت در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد : بايد براي مسئولان كشور شناسنامه مالي تهيه كرد و از قبل از مسئوليت تا روزي كه ميروند داراييهاي آنها را ثبت كرد. مردم بايد از وضعيت مالي و اقتصادي مسئولان بهطور كامل مطلع باشند.
دكتر لاريجاني مبارزه با آقازادهها و دانهدرشتهاي اقتصادي را با حمايت مردم عملي دانست و گفت : اين كار هر چند مشكل است، اما اگر شما مردم حمايت كنيد، انجام خواهد شد.
نماينده مقام معظم رهبري در شورايعالي امنيت ملي با اشاره به موضوع قوميتها تاكيد كرد : همه اقوام، ايراني هستند و در ايرانيت خود از يكديگر سبقت ميگيرند. هيچكس حق ندارد به سيستاني يا به ترك، ايراني بودن ياد بدهد. اقوام ايراني بايد دست در دست هم براي رسيدن به ايراني آباد و توسعه يافته تلاش كنند.
استاد دانشگاه تهران با اشاره به زندگي شهيد مطهري و نسبت ايشان با منطقه سيستان و زابل به تشريح فرازهايي از زندگي اين شهيد بزرگوار پرداخت و از ديد علامه مطهري عمده تهديدات جمهوري اسلامي ايران را مورد توجه قرار داد.
دكتر لاريجاني در ابتداي سخنان خود ضمن ابراز خوشوقتي از حضور در جمع مردم شريف زابل و سيستان به گذشته درخشان اين خطه در تاريخ ايران اشاره كرد و با ذكر جنبههايي از ارادت مردم زابل به اهلبيت عصمت و طهارت (ع) آنها را پاسدار واقعي ايران، اسلام و تشيع خواند.


نظر شما