به گزارش گروه فرهنگ وهنر "مهر"، بي ينال ونيز رويدادي فرهنگي ، اجتماعي است كه درزمينه هاي گوناگون هنرهاي تجسمي ، معماري ، موسيقي ، تئاتروسينما به طورجداگانه برگزارمي شود كه درپي تحولات واصلاحاتي ، بي ينال علاوه بر گسترش خود به عنوان يك نمايشگاه بزرگ جهاني سعي كرده است تا ازخود چهره اي به عنوان كارگاهي براي توليد وكسب تجربيات هنري ارايه كند .
بنا به اين گزارش به نقل ازروابط عمومي موزه معاصرتهران، كشور ايران گرچه پيش ازانقلاب اسلامي ، تجربه حضور در اين بي ينال را داشته است، اما پس از انقلاب اسلامي، دو بار در پنجاهمين و پنجاه و يكمين دوره ، حضوري فعال و چشمگيرداشته است .
بنا به خبرهاي رسيده دواثرشركت داده شده از دو زن هنرمند ايراني در پنجاه و يكمين دوره بي ينال ونيز به نشانه حضورزنان درعرصه هنر آوانگارد بسيار مورد توجه جهانيان واقع شده است .
نظر شما