به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي آنتي وار، انگليس از جانب فرماندهان ارشد ارتش آمريكا تحت فشار قرار گرفته تا هزاران تن از نيروهاي اين كشور در عراق باقي بمانند و اين درحالي است كه انگليس قصد دارد به منظور جلوگيري از وقوع يك جنگ داخلي داخلي ديگر در افغانستان ، خط مقدم نيروهاي نظامي خود را در اين كشور تقويت كند.
بنا به اين گزارش در جريان ديدار نخست وزير انگليس با رئيس جمهور آمريكا كه در اوايل ماه جاري در واشنگتن انجام شد، به بلر هشدار داده شد كه عراق بحران زده اكنون بيش از هر زمان ديگري و حتي بيش از 2سال پيش كه صدام حسين و رژيم وابسته به وي سقوط كردند در شرايط بحراني به سر مي برد.
مقامات انگليسي ماه گذشته عنوان كردند كه توني بلر نخست وزير انگليس در صدد است تا هزاران تن ديگر از نيروهاي انگليسي را به منظور جلوگيري از وقوع يك جنگ داخلي به افغانستان اعزام كند علي رغم اينكه هشدارهايي هم در خصوص اينكه نيروهاي ائتلاف با شكست ها ي استراتژيكي در امر بازسازي افغانستان روبر شده اند.
به گفته يكي از مقامات ارشد وزارت دفاع انگليس هر چند كه خواسته آمريكايي ها از انگليس اين است كه نيروهاي خود را در عراق كما كان حفظ كرده و آن را تقويت كنند اما انگليس قصد دارد كه نيروهاي خود را در عراق در مدت يك سال حداقل به نصف كاهش دهد.
نظر شما