۱۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۷:۲۸

حجت الاسلام بهرامی در پاسخ به مهر:

ستاد پیشگیری از جرایم در ستاد انتخابات ریاست جمهوری فعال شد

ستاد پیشگیری از جرایم در ستاد انتخابات ریاست جمهوری فعال شد

علی آبادکتول - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور گفت: ستاد پیشگیری از جرایم در ستاد انتخابات ریاست جمهوری فعال شده است.

حجت الاسلام محمد کاظم بهرامی در حاشیه نشست با مسئولان علی آبادکتول در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این ستاد بر امر انتخابات نظارت کامل دارد و تخلفات را رصد می کند.

وی اظهار داشت: همچنین امسال در هیئت های اجرایی نیز حوزه قضایی به عنوان عضو افزوده شده است.
 
وی عنوا کرد: قوانین پیشگیری از جرم حرکات هنجار شکن را رصد می کند و با متخلفان برخورد می شود.
 
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به اختلاسها گفت: بسیاری از اختلاسها زمانی به وقوع می پیوند که زمینه بروز جرم مهیاست و دستگاههای اداری با دقت بیشتری مسائل مالی را تعقیب کنند تا به بیت المال خسارت وارد نشود.
 
وی به لایحه 156 قانون پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و گفت: این لایحه برای پیشگیری از جرایم در مجلس تصویب و در شورای نگهبان است که در صورت ابلاغ اجرایی می شود.
 
بهرامی در زمینه برخورد با قاچاقچیان خرده فروش گفت: قانون اینگونه جرایم را مشخص کرده و در برخی موارد نیاز به اصلاح هم دارد.
 
وی در زمینه مرزهای کشور نیز گفت: مرزهای کشور با همکاری و هماهنگی نهادهای امنیتی بخوبی تحت کنترل هستند.
کد خبر 2008613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha