ابوالقاسم رستگار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۱۵۰ پایگاه جشن نیکوکاری برای جمع آوری کمک های خیرین در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شده است، ادامه داد: پایگاهها در استان چهارمحال و بختیاری در میدانهای اصلی شهرها و مساجد استقرار پیدا کرده اند و برای جمع آوری کمک های خیرین فعال شده اند.
وی بیان داشت: در سال گذشته بیش از ۷۵۰ میلیون کمک مردمی در این استان جمع آوری شده است و پیش بینی ما این است که کمک های مردمی امسال به بیش از یک میلیارد در استان چهارمحال و بختیاری برسد.
مدیر کل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه سه عامل همدلی، همیاری و تعامل نقش پر رنگی برای رفع محرومیت از جامعه دارد، افزود: امروز هیچ اقدامی مهمتر از کمک به نیازمندان نیست.
رستگار تصریح کرد: دو هزار پاکت نیز در بین دانش آموزان مدارس این استان برای جمع آوری کمک خیرین توزیع شده است.


نظر شما