علی استیری در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: از ابتدای طرح مسافرتهای دریایی سازمان بنادر و دریانوری به عنوان مرجع دریایی کشور، در کلیه بنادر کشور به خصوص بنادر استان هرمزگان که بیشترین تعداد مسافرتهای دریایی دارد تا کنون یک میلیون و 260 هزار سفر دریایی با 11 هزار ثبت شناور در بنادر استان هرمز گان صورت گرفته است.
استیری همچنین اظهارداشت: در این مدت 198 هزار خودرو به جزایر کیش و قشم جابه جا شده است که تا به حال همه مسافرتها به صورت ایمن انجام شده و رضایت مسافران را بر آورده کرده است.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی هرمز گان نیز گفت: طرح نوروزی از 24 اسفند 91 آغاز شده و تا 16 فرودین 92 ادامه پیدا می کند بنادر و دریانوردی هرمزگان در این طرح سه طرح ایمنی مسیر تردد، ایمنی شناورها و ایمنی بنادر و اسکله های مسافری که همکاران ما در کل بنادر استان به صورت 24 ساعته خدمات می دهند ایمنی سفرهای دریایی در طول این مدت فراهم است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شناورهای امداد و نجات سازمان بنادر و دریانوردی در تمامی مسیرهای مسافری دریایی مستقر هستند تا در صورت وقوع اتفاقات احتمال در سریع ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور داشته باشند.
وی گفت: طرح امداد و نجات دریایی در طول سال در این مسیر انجام می شود. در این فصل که ازدیاد مسافر داریم تیم های عملیاتی افزایش داده شد تا در زمان ممکن بتواند عملیات امداد و نجات انجام دهیم.
نظر شما