به گزارش خبرنگار مهر، یحیی نقی زاده بعد از ظهر جمعه در بازدید از نمایشگاه تولید زنده صنایع دستی در مجموعه شیخ صفی اردبیل اضافه کرد: این بازارچه ها و نمایشگاه ها طی تعطیلات نوروزی در شهرهای اردبیل، نمین و عنبران ایجاد شده بود.
وی با اشاره به استقبال میهمانان نوروزی و نیز شهروندان اردبیلی از این نمایشگاه و بازارچه های موقت یادآور شد: در بازارچه شهر مرزی عنبران محصولات گلیم و مسند به عنوان مهمترین تولیدات صنایع دستی استان که حتی در سطح دنیا شناخته شده است، عرضه شد.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این مراکز نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی اصیل و بومی استان به طور همزمان صورت گرفت.
وی حمایت از تولید، توسعه، ترویج و بویژه حمایت از هنرمندان صنایع دستی استان را از مهمترین اهداف راه اندازی این نمایشگاه ها و بازارچه های مرزی برشمرد.
نقی زاده با بیان اینکه رونق صهعت صنایع دستی در این استان منتج به افزایش اشتغالزایی در این حوزه می شود، ادامه داد: چنانچه با این اقدامات در سال گذشته 106 درصد از تعهد اشتغال این سازمان در استان محقق شد.
وی تعهد اشتغال میراث فرهنگی در سال گذشته را براساس سند توسعه اشتغال استان هزار و 200 نفر عنوان کرد و بیان داشت: علاوه بر تحقق این تعداد طی سال گذشته 33 نفر نیز بیشتر از تعهد ابلاغی در سامانه رصد اشتغال استان ثبت شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با تاکید بر توسعه اشتغالزایی، از برگزاری و راه اندازی نمایشگاه های دایم و موقت صنایع دستی در این استان طی سال جاری خبر داد.
نظر شما