پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ فروردین ۱۳۹۲، ۲۱:۰۰

آخوندی مطرح کرد:

تقدیر از آثار برتر فرهنگیان هرمزگان با موضوع خلیج فارس

تقدیر از آثار برتر فرهنگیان هرمزگان با موضوع خلیج فارس

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس، اداره کل آموزش و پرورش در نظردارد از فرهنگیانی که آثار مرتبط با خلیج فارس دارند تقدیر کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد آخوندی عصر دوشنبه در نشست مطبوعاتی که در سالن جلسات آموزش و پرورش استان برگزار شد، با اشاره به همایش بزرگ روزخلیج فارس افزود: فرهنگیان سراسر استان هرمزگان می تواند آثار مرتبط با خلیج فارس در قالب چاپ کتاب، مقاله،تحقیق،عکس ، شعر، سرود و...که چاپ، تالیف و یا منتشر کرده اند را حداکثر تا پایان ماه جاری به روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش تحویل کنند.

به گفته وی:برابر اعلام دائمی جشنواره بین‌المللی خلیج فارس، سومین جشنواره بین‌المللی فرهنگی ـ هنری خلیج فارس اول تا دهم اردیبهشت ماه سال 1392 در سراسر کشور و مراسم پایانی آن  در استان هرمزگان برگزار می‌شود که علاوه بر برنامه های مختلف از برگزیدگان در بخش های مختلف تجلیل می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان همچنین از برگزاری آیین های بزرگداشت این روز در سطح ادارات آموزش و پرورش سراسر استان خبرداد.

فرهنگیان درتحقق شعارسال نقش محوری دارند

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: جامعه بزرگ فرهنگیان با درك عمیق از شرایط كنونی کشور، نقش بسیارمهم و تاثیر گذاری در تبیین منویات مقام معظم رهبری دارند و بدون شک امسال نیز در تحقق شعارحماسه سیاسی و حماسه اقتصادی حضور موثر خود را به خوبی ایفا خواهند كرد.

آخوندی افزود: مقام عظمای ولایت با دوراندیشی و بصیرت والا راهبردهای هر سال را در پیام نوروزی با انتخاب شعار سال مطرح می کنند که این مهم نقشه راه و مسیر حرکت کشور در جهت رشد و شکوفایی روزافزون خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به عنوان گسترده ترین نهاد اجرایی كشور، بیشترین مخاطب را در اختیار دارد، خاطر نشان کرد: این ظرفیت عظیم باید در جهت اعتلای اهداف نظام بتواند آنچه را که شایسته است تحقق بخشد.

مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان در همین راستا یادآورشد: جامعه فرهیخته وبصیر فرهنگیان همگام باسایر اقشار با حضور پرشور خود در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها تجلی بخش حماسه سیاسی خواهند بود.

آخوندی در ادامه ضمن تشریح برنامه های آموزش و پرورش در سال جاری و تبیین اهداف راهبردی در سال جدید، بر اجرای شایسته برنامه های هفته معلم تاکید کرد.وی همچنین از عملکرد ستادهای اسکان فرهنگیان در تعطیلات سال نو تقدیر و خاطر نشان کرد: ستادهای اسکان آموزش و پرورش به گواه مسئولان، بهترین عملکرد را در جهت فراهم نمودن شرایط مناسب اسکان برای فرهنگیان و همچنین سایر اقشار داشته اند.

 

 

کد خبر 2033241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha