پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۲۰

اخبارکوتاه/

3 ووشوکار زنجانی به اردوی تیم ملی دعوت شدند

3 ووشوکار زنجانی به اردوی تیم ملی دعوت شدند

زنجان - خبرگزاری مهر: در پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی ووشوی جوانان 3 ورزشکار از زنجان به مرحله بعدی دعوت شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در مرحله نخست اردوی انتخابی تیم‌ملی ووشو جوانان ایران، 90 ورزشکار حضور داشتند.

اردوی تیم ‌ملی ووشوی جوانان برای پوشیدن پیراهن تیم‌ ملی اعزامی به رقابت‌های آسیایی فیلیپین برگزار شده است.

اردوی تیم ملی ووشوی جوانان با حضور 37 سانداکار و 53 تالوکار برگزار شد که در نهایت نفرات برگزیده مجوز حضور در نخستین اردوی تیم‌ ملی ووشوی جوانان را که قرار است اول تیرماه امسال برپا شود، به دست آوردند.

در بخش ساندای این رقابت‌ها با برگزاری مسابقات انتخابی، 14 ورزشکار مجوز حضور در اردوی تیم ‌ملی ووشوی جوانان را به دست آوردند.

در وزن منهای 56 کیلوگرم افشین سلیمی و در وزن منهای 70 کیلوگرم جواد کرمی توانستند زمینه حضور خود را در مرحله بعدی فراهم کنند.

میرحسین سلطانی در رده سنی 12 تا 15 سال به عنوان سومین ورزشکار زنجانی در بخش تالو بود که شانس حضور در اردوی تیم ملی را امتحان می‌کند.

علاوه بر سه ورزشکار زنجانی، 20 ورزشکار دیگر نیز شامل مهران رستمی، هادی فراهانی، پوریا محسنی‌تبار، یزدان میرزایی، میلاد عارفی‌مقام، جواد قزل‌سفلو، محمد هیبتی، عماد محمدی، سروش بهنود، ابوالفضل دزینی، سعید شریفی، علی علیرضایی، محمدعلی مجیری، طاها بدیعی، اشکان محمدی، حسین رحمانی، محمدامین تیموری، محمدرضا عزیزخانی، مهدی مختار پور و سامان احمدی در دو بخش ساندا و تالو به مرحله بعدی اردوی انتخابی تیم‌ ملی راه یافتند تا به این ترتیب در پایان دور نخست رقابت‌های انتخابی، جمع اردونشینان به 23 نفر برسد.

هفتمین دوره مسابقات ووشوی قهرمانی جوانان آسیا طی روزهای 16 تا 22 مردادماه در شهر مانیل پایتخت فیلیپین برگزار می‌شود.

افزایش تماس ها با 110 نشان دهنده اعتماد مردم به پلیس است

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: افزایش تماس های مردم با پلیس 110 نشان دهنده اعتماد مردم به پلیس است.

سرهنگ جعفر كردلو با بیان این مطلب افزود: اولویت مركز فوریت های پلیسی 110 حضور به موقع در سرصحنه است.

وی یادآور شد: مركز فوریت های پلیسی 110 نه تنها موجب كاهش مراجعه حضوری افراد به مراكز انتظامی شده بلكه مردم از این طریق مورد مشاوره و راهنمایی نیز قرار می گیرند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان زنجان تصریح كرد: پلیس 110 به صورت شبانه روز و با تمام توان آماده ارایه خدمات مطلوب و مناسب به مردم بوده و برای رسیدن به موقع به محل ماموریت، تلاش مضاعفی دارد.

سرهنگ کردلو افزود: انتظار می رود مردم از تماس های غیرفوریتی و غیرضروری با مركز فوریت های پلیسی 110 پرهیز كنند تا نرم زمانی برای ارایه خدمات هرچه بهتر این نیروی مردمی به پایین ترین سطح برسد.

وی گفت : اگر افراد به قانون احترام گذارند مطمئنا آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی نیز كاهش، احساس امنیت در جامعه افزایش می یابد.

معاوم اجتماعی فرماندهی انتظامی استان زنجان ، با تاكید بر لزوم رعایت هشدارهای پلیسی  افزود: زمان حضور پلیس زنجان در سرصحنه اتفاقات و سوانح در درون و برون شهر به ترتیب هفت و 15 دقیقه است.

سرهنگ کردلو افزود: با راه اندازی گشت های موتوری پلیس 110 كه از تعطیلات نوروز امسال آغاز شد میانگین زمان حضور پلیس در صحنه در درون شهر به شش دقیقه نزدیک شده است.

وی تاکید کرد: تاخیر پلیس در رسیدن به محل و نوع برخورد قطعا قابل بررسی است و شهروندان در صورت مواجهه با این امر می توانند از طریق سامانه 197 موضوع را اطلاع دهند.

کد خبر 2039781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha