به گزارش خبرگزاري مهر، بر اساس آمارهاي وزارت بهداشت و درمان 155 هزار سال عمر از دست رفته افراد ديابتي و سالانه 900 ميليون دلار ضرر اقتصادي از اين بيماري به كشور تحميل مي شود.
بر اساس اين گزارش، نتايج تحقيقات نشان مي دهد كه هزينه درمان ديابت نوع يك همراه با عوارض، 12 برابر و هزينه درمان ديابت نوع دوم با عوارض، 24 برابر هزينه درمان بدون عوارض است همچنين به گفته رئيس فدراسيون جهاني ديابت، با آموزش به بيماران، رقم قطع عوض ناشي از ديابت 45 تا 85 درصد كاهش مي يابد.
بر پايه اين گزارش، در ايران با وجود استفاده از رژيم هاي مختلف درماني حدود 99 درصد ديابتي از كنترل نامطلوب برخودارند كه عمده تذن دليل آن نداشتن آگاهي و آموزش درباره ديابت و زمينه هاي وابسته به آن است.
گفتني است دوم مرداد ماه مصادف با سالروز وفات مهندس فاطمه طالقاني ، كارشناس تغذيه انجمن ديابت ايران، روز تجليل از آموزش دهندگان ديابت نامگذاري شده است.


نظر شما