به گزارش خبرنگار مهر، علی ستاریان رئیس دانشگاه گنبدکاووس بعد از ظهر دوشنبه در مراسم راه اندازی این نمایشگاه گفت: دیروز در جنگ نابرابر دشمن وظیفه دفاع داشتیم ولی امروز شرکت در انتخابات وظیفه ماست.
وی اظهار داشت: این وظیفه، امتداد راه دیروز بوده و باید از رهراوان اصلی مقام معظم رهبری باشیم و بتوانیم در سالی که مزین به حماسیه سیاسی و اقتصادی است، این حماسه را محقق کنیم.
سردار محمد حسین بابایی فرمانده سپاه نینوای گلستان نیز گفت: راهبردهای دشمن قبل از انقلاب پیچیده نبود و آن زمان همه دست به دست هم داده بودند تا نسل ها از دین فاصله گیرند.
وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی همه چیز را بهم ریخت و گفتمان انقلاب اسلامی این بود که آیا دین کارآمدی دارد یا خیر و دشمن فکر نمی کرد که مسیر انقلاب طولانی شود و ریشه یابد.
وی عنوان کرد: دشمن طراحی که برای انقلاب کرده بود، این بود که هشت روزه کشور را تسخیر و به پنج کشور کوچک تقسیم کنند.
سردار بابایی با طرح این پرسش که چرا جنگ طولانی شد، بیان داشت: همه این ها ناشی از اسلام ناب محمدی است نه اسلام طالبان، اسلام ما عامل دست صهیونیستها نیست و با مسلمانان نمی جنگد.
فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: ما برای رسیدن به مرحله ای که در آن قرار داریم، هزینه گزافی داده ایم و تقدیم 300 هزار شهید هزینه کمی نیست.
نظر شما