۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۲۰:۰۵

اخبار سوریه/

آمادگی مخالفان و نظام سوریه برای شرکت در ژنو 2 / کشته شدن یکی از سرکرده های شورای نظامی وابسته به مخالفان در القصیر

آمادگی مخالفان و نظام سوریه برای شرکت در ژنو 2 / کشته شدن یکی از سرکرده های شورای نظامی وابسته به مخالفان در القصیر

در حالی که اخضر الابراهیمی از آمادگی مخالفان و نظام سوریه برای مشارکت در نشست ژنو 2 سخن گفته است، منابع نظامی از کشته شدن معاون شورای نظامی وابسته به گروههای مسلح در القصیر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه العربیه، اخضر الابراهیمی از آمادگی مخالفان و نظام سوریه برای مشارکت در نشست ژنو2 خبر داد.

از سوی دیگر روزنامه القدس العربی به نقل از منابع آگاه  اعلام کرد: اردن ظرف هفته گذشته اجازه ورود هزاران آواره را به خاک خود نداده است.

این منابع بیان کردند: هم اکنون تعداد زیادی از آوارگان در نزدیکی مرز سوریه با اردن تجمع کرده اند و منتظر ورود به اردن هستند.

از سوی دیگر شبکه المنار اعلام کرد: ارتش سوریه بر همه ساختمانهای دولتی و مهم در شهر القصیر مسلط شده و پرچم سوریه را بر فراز آنها به اهتزاز درآورده است.

این شبکه همچنین از کشته شدن معاون رئیس شورای نظامی وابسته به گروههای تروریستی مسلح در القصیر خبر داد.

کد خبر 2060150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha