به گزارش خبرنگار مهر، رسول محققيان شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاح هفتمين نمايشگاه بینالمللی فلزات گرانبها، طلا، جواهرات، نقره، ساعت، سنگهای قيمتي، ماشين آلات و تجهيزات وابسته در جمع مسئولان و مهمانان خارجي اظهار داشت: حضور همه اركان لازم براي ايجاد و بهره وري فضاي كسب و كار در نمايشگاه، مويد آن است كه نمايشگاه ابزاري چندجانبه براي بررسي توانمندیها، ارائه آن به مخاطبيني از گروههای هدف مختلف، آسيب شناسي وضعيت موجود و بررسي وضع مطلوب، شناخت راهكارهاي توسعه و تقويت فعالیتهای اقتصادي، مشتريان بالقوه و مشتريان جديد و نيز بهره مندي از ایدههای نو، روشهاي بینالمللی و تازههای صنعتي است.
وي افزود: حفظ سرمایههای مادي و معنوي و تقويت و توسعه آن از مهمترین راهكارهاي كشور در شرايط فعلي است.
مدير عامل شركت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان بيان داشت: صنعت طلا و جواهر به برخورداري از ماشين آلات روز جهان، ارتقا كيفيت محصولات، پياده كردن طرحهای نو و خلاقانه و ارتقاي سهم حضور خود در بازارهاي جهاني نياز دارد
وی ادامه داد: در اين راستا شركت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان در هفتمين دوره از برپايي نمايشگاه بینالمللی فلزات گرانبها، طلا، جواهرات، نقره، ساعت، سنگهای قيمتي، ماشين آلات و تجهيزات وابسته تلاش كرد تا با دعوت از فعالان برجسته اين بخش از اقتصاد كشور از استانهای مختلف، علاوه بر نمايش دستاوردهاي پايتخت طلايي ايران در فضاي نمايشگاه، عرصه قياس و رقابت را نيز با نگاهي به بازارهاي جهاني فراهم سازد.
محققيان تأكيد كرد: پايتخت طلايي ايران، عنوان جديدي است كه به القاب پر افتخار اصفهان افزوده شده چرا كه هنرمندان اصفهاني در اين عرصه نيز صنعت را با ذوق هنرمندانه در آميخته و سبکها و طرحهای بي بديلي را در كشور به جاي گذاشتهاند.
وي اضافه كرد: وجود منابع و نيروي انساني سرشار در صنف طلا و جواهر اين استان، توليد بيش از 50 درصد طلاي كشور در اين استان، تبديل آن به عنوان قطب ساخت و عرضه طلا و جواهر و حضور پيشكسوتان در كنار جوانان و نيروهاي خلاق اين بخش باعث شده توليدات طلاي اين استان در بخش كميت و كيفيت خود را به اثبات رسانده و جايگاه مطرحي داشته باشند.
مدير عامل شركت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان با اعلام اين كه خوشبختانه علي رغم شرايط اقتصادي سال گذشته و نوسانات اخير در صنعت طلا و جواهر، نمايشگاه امسال به هيچ وجه با افت كيفي مواجه نبوده است، گفت: حمايت سازمان توسعه تجارت در راستاي تعيين نمايشگاه طلا و جواهرات اصفهان به عنوان نمايشگاه مركزي كشور، عامل مهمي در تحقق اين امر بود.
به گفته وي توليدات طلا و جواهر، ساعت و سنگهای قيمتي، ماشين آلات ريخته گري، نقره كاري، آبكاري، قالب كاري، مخراج كاري، ابزار آلات و نيز طراحي و گوهرشناسي زیرگروههای اين نمايشگاه را تشكيل میدهند.
محققیان اظهار داشت: پياده سازي سامانه كنترل ورود و خروج غرفه داران بر اساس كارت هوشمند، برگزاري همايش تخصصي شیوههای نوين راه اندازي خطوط ريخته گري و مدل سازي در کارگاههای طلا و جواهرسازي با حضور مشاور عالي مديريت كمپاني ياسويي ژاپن و مدرس رسمي دورههای تخصصي مدل سازي كمپاني اينويژن آلمان از ویژگیهای اين دوره از نمايشگاه است.
به گزارش مهر، اين نمايشگاه، ميزبان 80 مشاركت كننده از استانهای اصفهان، تهران، آذربايجان شرقي و مازندران و نمايندگان فروش محصولات كشورهاي اتريش، ايتاليا، سوييس، تركيه، فرانسه، آلمان، ژاپن، آمريكا و هندوستان است و برندها و نشانهای مطرح و شاخصي را به بازديدكنندگان عرضه خواهد كرد.
هفتمين نمايشگاه بینالمللی فلزات گرانبها، طلا، جواهرات، نقره،ساعت، سنگهای قيمتي، ماشين آلات و تجهيزات وابسته 1 تا 4 خرداد ماه سال جاري در مركز نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان داير است و ساعات بازديد از آن 16 الي 22 و بازديد متخصصين از ساعت 9 تا 12 روز جمعه 3 خرداد خواهد بود.
نظر شما