به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری امروز جمعه در خطبههای نمازجمعه با بیان اینکه مردم با شرکت در عرصه مهم سیاسی اجتماعی انتخابات دل رهبرمعظم انقلاب اسلامی و دوستان انقلاب را شاد کردند افزود: دشمن ایران اسلامی با مشاهده این حضور حماسی ناامید و مایوس شد و موجب نمایان شدن اقتدار و صلابت نظام اسلامی ایران در جهان شد.
وی با بیان اینکه هر رای بیانگر حضور یک رزمنده سیاسی و ولایی در خط مقدم نبرد با دشمناست بیان کرد: حضور باشکوه و باشعور مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بگونهای است که جهان سلطه را به سکوت مرگ کشانده است.
امام جمعه بوشهر تاکیدکرد: مردم فهیم و وفادارایران اسلامی امروز با خلق حماسه سیاسی استکبار جهانی و جهان سلطه را ناامید و مایوس کردند و عزت و اقتدار نظام رادر جهان دوچندان کردند.
خطیب نماز جمعه بوشهر با بیان اینکه همه مردم با حضور در انتخابات و پای صندوقهای اخذ رای به ندای رهبر لبیک گفتند تصریح کرد: این حضور نشان از رشد سیاسی مردم و التزام عملی به قانون در همه ابعاد است.
صفایی بوشهری اضافه کرد: همه نامزدهای انتخاباتی بهویژه در زمان اعلام نتایج انتخابات باید ملتزم به قانون باشند و اگر اعتراضی هم داشته باشند باید از مجرای قانونگرایی پیگیری کنند.
وی تاکید کرد: التزام نکردن به قائون به معنی خروج از مسیر امام، نظام و رهبری است پس لازم است هرگونه اعتراض و پیگیری باید از مجاری قانون باشد.
امام جمعه بوشهر حاکم شدن مدیریت سیاسی در جامعه پس از انتخابات را مهمترین نیاز جامعه دانست و افزود: آنچه پس از انتخابات جامعه به آن نیاز دارد آرامش است که حاکم شدن مدیریت سیاسی تحقق این مهم است.
نظر شما