پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ خرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۱۰

با وجود مصوبه افزایش 25 درصدی حقوق مستمری بگیران؛

مخالفت هیات امنای تامین اجتماعی با ابلاغ افزایش حقوق بازنشستگان

مخالفت هیات امنای تامین اجتماعی با ابلاغ افزایش حقوق بازنشستگان

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی از خودداری دبیر هیات امنای تامین اجتماعی برای ابلاغ بودجه پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان خبر داد و گفت: تمامی اقدامات لازم برای پرداخت افزایش 25 درصدی مستمری بازنشستگان فراهم شده اما فقط دبیر هیات امنا مانع اجرای این پرداخت شده است.

علی اکبر خبازها در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با وجود موافقت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و هیات امنای تامین اجتماعی ، مشاور رئیس جمهور و همچنین آمادگی معاونت مستمری های سازمان برای پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان ، فقط یک فرد در هیات امنا با این پرداخت مخالفت کرده است.

وی تاکید کرد: دبیر هیات امنا درحالی مخالف پرداخت افزایش 25 درصدی حقوق بازنشستگان شده است که وی خود از 10 جا حقوق دریافت می کند درحالیکه 80 درصد بازنشستگان حداقل حقوق 400 هزار تومانی را دریافت می کنند.

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی گفت: برای پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان باید دبیر هیات امنا بودجه آن را ابلاغ کند اما متاسفانه شخص اعتمادزاده با وجود آماده بودن اعتبارات، از این کار سر باز می زند در حالیکه سازمان تامین اجتماعی دولتی نیست و منابع اعتباری در قانون بودجه ندارد.

به گفته خبازها، چنانچه تا پایان خرداد ماه افزایش حقوق بازنشستگان پرداخت نشود با عکس العمل شدید بازنشسته ها روبرو خواهند شد.

کد خبر 2077922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
      0 0
      از جیب بازنشسته ها میخوری بعد هم بهشون خیانت میکنی؟ هیئت امنای کی هستی شما؟ چرا سر سفره بازنشسته ها نشستی میخوری بعد از دشمن بازنشسته ها حمایت میکنی؟ چطوری میخوای از زندگیت خیر ببینی؟ حق گرفتنی هست ولی شما دارین ظلم میکنی