امير فلاحي پيستون راست تيم فجرسپاسي با بيان اين مطلب به خبرنگار "مهر" گفت: ذوب آهن از تجربه بيشتر بازيكنانش به خوبي استفاده كرد و ما اسير كم تجربگي و جواني تيممان شديم وگرنه نبايد اين بازي را واگذار مي كرديم.
وي افزود: بچه هاي ما قدر فرصتهايي را كه داشتند ندانستند و به سادگي موقعيتهاي گل را از دست دادند وگرنه بردن ذوب آهن در زمين خودش غير ممكن نبود.
فلاحي با انتقاد از فضاوت اين ديدار گفت: تصميم گرفته بودم در مورد داوري صحبت نكنم اما قضاوتهاي ضعيف نمي گذارد. از آقاي مرادي توقع چنين داوري را نداشتم. ايشان برخلاف جريان بازي سوت مي زد و يك پنالتي صد در صد را براي ما نگرفت.
وي در پايان گفت: ماا مسال با تيم جواني در ليگ شركت كرده ايم و برخلاف خيلي از تيمها ريخت و پاشهاي آنچناني نداشتيم. مابايد با چنين جوانهايي از موجوديت فوتبال شيراز در ليگ برتر دفاع كنيم كه مطمئنا اين كار آسان نخواهد بود.
نظر شما