پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۰۸

داوران خارجی جشنواره "نشانه‌نوشته" پیامبر اکرم معرفی شدند

داوران خارجی جشنواره "نشانه‌نوشته" پیامبر اکرم معرفی شدند

هیات داوران نخستین جشنواره بین‌المللی نشانه نوشته پیامبر اکرم (ص) با حضور دو گرافیست مسلمان بین‌المللی تكمیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وﺳﺎم ﺷﻮﮐﺖ از عراق و صادق قره‌مصطفی از تركیه به همراه ابراهیم حقیقی، صداقت جباری، جلیل رسولی، حبیب‌الله صادقی و مسعود نجابتی آثار نخستین جشنواره بین‌المللی نشانه‌نوشته پیامبر اکرم (ص) را داوری خواهند كرد.

نخستین جشنواره بین‌المللی پیامبر اکرم (ص) كه با موضوع طراحی نشانه‌نوشته "محمد رسوال الله" به ریاست مجید مجیدی و دبیری ابراهیم حقیقی برگزار می‌شود، دو گرافیست مسلمان بین‌المللی را برای حضور در هیات داوری این جشنواره انتخاب كردند.

این جشنواره به همت برگزارکنندگان فیلم سینمایی "محمد صلی الله علیه و آله و سلم" و با مشارکت سازمان زیباسازی شهر تهران، با موضوع طراحی نشانه‌نوشته (لوگوتایپ) "محمد رسوال الله" در مهرماه سال جاری همزمان با عید سعید قربان برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار در این جشنواره تا 15 شهریور ماه است و آثار هنری ارسالی به این جشنواره می‌تواند به صورت کالی‌گرافیک یا خوشنویسانه، آیکونیک یا تصویری (شمایلی)، تایپوگرافیک یا حروفچینانه و هند راینینگ یا دست نویسانه باشد. شرکت برای عموم هنرمندان در این جشنواره آزاد است و كلمه "محمد رسول الله" باید با حروف الفبای فارسی - عربی و انگلیسی طراحی شود. همچنین هر هنرمند می‌تواند حداکثر سه اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال کند.

نخستین جشنواره بین‌المللی پیامبر اکرم (ص) جوایز پنج هزار دلاری، چهار هزار دلاری و سه هزار دلاری برای نفرات اول تا سوم در نظر گرفته، ضمن اینکه هیات داوران با اهدای جوایز هزار دلاری به پنج برگزیده از آنها تقدیر خواهد کرد.

کد خبر 2080026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha